(Poistunut julkaisusta)

Markkinointipäällikkö teollisuuden palveluihin
Kiwa Inspecta

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2020

Haemme kokenutta markkinointipäällikköä vahvaksi myynnin kumppaniksi teollisuuden palveluihin.

Tehtävänäsi on teollisuusliiketoimintamme tavoitteita tukevien b-to-b markkinointiaktiviteettien suunnittelu ja toteuttaminen. Keräät ja analysoit myynti-, asiakas- ja webdataa ja hyödynnät sitä markkinoinnissa, ja saat valituilla markkinointitoimenpiteillä aikaan liiditulvan. Koordinoit kumppaniverkoston työtä osana aktiviteettien tuottamista. Teet yhteistyötä muiden markkinoinnin ja viestinnän henkilöidemme kanssa. Raportoit teollisuuden liiketoiminta-alueen johtajalle ja toimipaikkasi on Helsingin Sörnäisissä.

Sinulla on useamman vuoden työkokemus markkinoinnista, kokemusta teollisuuden kohderyhmistä sekä tehtävään soveltuva koulutus. Hallitset digitaalisen markkinoinnin sekä eri kanavat suvereenisti. Olet aikaansaava, vastuuta kantava ja yhteistyökykyinen hands on -projektipäällikkö, jolla on hyvät suunnittelu- ja fasilitointitaidot. Arvostamme Adobe CC -työkalujen osaamista, laajaa tietämystä markkinoinnin mahdollisuuksista sekä vahvaa kiinnostusta myynnin tukemiseen. Aktiivinen ja tehokas työote ovat sinulta odottamiamme ominaisuuksia. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Työssäsi tarvitset jonkin verran matkustusvalmiutta erityisesti kotimaassa.

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen työn, kannustavan työilmapiirin sekä hyvät kehittymismahdollisuudet vakaassa ja kasvavassa yrityksessä. Kiwa Inspecta on Suomen johtava teknisten tarkastusten palveluyritys. Meillä on alan parhaat ihmiset lähellä asiakkaita. Henkilöstömme ja osaamisemme ovat yrityksemme sydän, joka sykkii yhteiseen tahtiin. Edistyksellisenä, uudistuvana ja erinomaisesti johdettuna tuotamme alan parhaita asiakaskokemuksia. Työmme on yhteiskunnallisesti merkityksellistä.

Tule mukaan luomaan turvallisempaa, luotettavampaa ja kestävämpää yhteiskuntaa. Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa https://www.kiwa.com/fi/fi/kiwassa-tyossa/tyopaikat/ viimeistään 31.8.2020.