(Poistunut julkaisusta)

Markkinointipäällikkö (sijaisuus), Accountor Espoo
Accountor

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2020
Hei markkinoinnin spesialisti, tule mukaan a+-tiimiimme!

Me Accountorilla olemme edelläkävijöitä. Uteliaisuus, kasvu ja kehittyminen kirittävät meitä, sillä haluamme olla askeleen edellä. Accountorin avoin ja joustava työympäristö on paikka, jossa uusille ideoille on aina tilaa kehittyä. Juuri siksi olemme a+-luokan työpaikka.


Haemme nyt innovatiivista markkinointipäällikköä äitiysloman sijaisuuteen markkinoinnin tiimiin Espoon Keilaniemeen!

Oletko jo kokemusta kartuttanut b-to-b digimarkkinoinnin osaaja, joka etsii uusia haasteita ja tekemisen paikkoja? Mikäli olet energinen, omaat positiivisen asenteen ja sinulla pysyy markkinoinnin muuttuvat langat käsissäsi, etsimme juuri sinua!


Minkälaista työtä meillä on tarjota sinulle?

Vastaat sinulle nimettyjen vastuualueiden markkinoinnista Suomen palveluliiketoiminnassa. Tehtävääsi kuuluu muun muassa kotisivujen ylläpitämistä, sisältöjen toteutusta, SEO/SEM-kumppaniyhteistyötä, markkinointiviestintää sekä aktiivista osallistumista erilaisiin tapahtumiin.
Tavoitteenasi on osaltasi olla vahvasti vaikuttamassa liidien kehitykseen sekä myynnin onnistumiseen myyntitavoitteissa.

Lisäksi pääset tekemään tiivistä yhteistyötä muiden Accountor-maiden sekä konsernin kollegojen kanssa sekä eri yhteistyökumppaneiden kanssa. Tulet saamaan laaja-alaista näkemystä Suomen yrityskenttään, tilitoimistoalan murrokseen sekä digitaaliseen b-to-b myyntiin ja markkinointiin.

Tehtävä on määräaikainen, alkaen viimeistään toukokuun 2020 aikana.


Asiat mitä aidosti arvostamme tässä tehtävässä,
 
 • Kokemusta asiakaspolkujen ja –kokemuksen kehittämisestä
 • Kokemusta kotisivujen ylläpitämisestä
 • Osaamista web-analytiikasta
 • Kokemusta markkinoinnin automaatiosta
 • Kuvankäsittelytaitoja
 • Tulosorientoituneisuutta
 • Itsenäistä otetta ja hyviä yhteistyötaitoja
 • Hyvää englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taidosta on sinulle etua
 • Kaupallista koulutusta (tai muu vastaava)

Kokemus muista digimarkkinoinnin osa-alueista (esim. some, sisällön tuotanto, webinaarit) ovat sinulle tässä tehtävässä eduksi.
Samoin järjestelmäkokemus seuraavista ohjelmista: Drupal, Microsoft CRM & Marketing, Lyyti, InDesign.Mitä me voimme tarjota sinulle,
 
 • Joustavan työajan ja etätyömahdollisuuden, joka mahdollistaa toimivan arjen sekä työn ja vapaa-ajan tasapainon
 • Lounasedun, virikesetelit sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, joilla haluamme huolehtia hyvinvoinnistasi myös vapaa-ajalla
 • Lähiesimiehen ja tiimin tuen työhösi, sekä konsernimme kattavan asiantuntijakaartin
 • Tiimirahan, jolla järjestämme toimistoissa mukavaa yhteistä tekemistä ja pidämme yllä yhteishenkeä
 • Kaikille työntekijöillemme yhtäläiset ja monipuoliset koulutusmahdollisuudet, joilla tuemme osaamisesi kehittämistä
 • Kannustamme sinua myös hyödyntämään talon sisäisiä uramahdollisuuksia oman kiinnostuksesi mukaisesti avaamalla kaikki paikat hakuun sisäisesti.


Meillä on alan parhaat työvälineet sekä mielekäs ja innostava työympäristö, joka näkyy myös henkilöstössämme. Henkilöstötutkimustemme mukaan työpaikallamme on ystävällinen ilmapiiri ja hyvä yhteishenki. Tiimeissä tuemme toisiamme – suuren yrityksen etuna on, että osaamista ja apua kiperiinkin kysymyksiin löytyy aina.

Uudessa toimistossamme, Espoon Keilaniemessä, sinulla siintää huikeat merinäköalat työpisteesi ikkunasta. Alakerrassa on mahdollisuus käydä kuntosalilla virikeseteleitä hyödyntäen ja lounasta voit nauttia jopa kattoterassilla, kunhan kesä ensin koittaa.


Näin haet tehtävään:

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Senior Marketing Managerimme Taru Karhu-Männikkö. Tarun tavoitat parhaiten puhelimitse 12.3 klo 8-9.00 numerosta 050 3252 335 tai myöhemmin sähköpostitse osoitteesta taru.karhu-mannikko@accountor.fi

Lähetä hakemuksesi viimeistään 22.3.2019.
Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.


Accountor tarjoaa talous- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistoratkaisuja sekä ulkoistuspalveluja. Toimimme kehityksen kärjessä ja hyödynnämme työssämme uusinta teknologiaa asiakkaittemme prosessien digitalisoinnissa.

Palveluksessamme on noin 2 500 ammattilaista 7 maassa, ja pääkonttorimme sijaitsee Espoossa. Suomen lisäksi yhtiö toimii Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Hollannissa, Venäjällä ja Ukrainassa. Vuonna 2018 Accountor Groupin liikevaihto oli 240 miljoonaa euroa.