(Poistunut julkaisusta)

Markkinointipäällikkö, Osuuskauppa Keskimaa
Markkinointi- ja viestintätiimi

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2019
Tervetuloa Osuuskauppa Keskimaan markkinointi- ja viestintätiimiin!

Nyt sinulla on upea mahdollisuus yhdistää työssäsi markkinointiosaamisesi, ongelmanratkomiskykysi ja sosiaaliset taitosi. Markkinointitiimin vetäjänä pääset tuottamaan ratkaisuja liiketoimintamme haasteisiin markkinoinnin keinoin: emme katsele kaupan ja koko palvelualan muutosta sivusta, me teemme sitä. Organisaatiomme kehittyy jatkuvasti ja pääset osaksi tiimiä, joka ei pelkää keksiä uutta ja lanseerata ideoitaan näyttävästi.

Etsimme joukkoomme aktiivista, systemaattista ja ratkaisukeskeistä markkinoinnin ammattilaista vastaamaan Keskimaan liiketoimintojen eli kaupan, ravintola- ja majoitusalan sekä liikennemyymäläalan markkinoinnin proaktiivisesta suunnittelemisesta ja toteutuksen johtamisesta. Markkinointipäällikön tehtävään kuuluu myös nelihenkisen mainostiimin arjen työn johtaminen ja töiden johdonmukainen aikatauluttaminen.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää, että ymmärrät liiketoimintaa, isoja kokonaisuuksia ja olet perillä markkinoinnin kustannusrakenteista. Osaat viedä useita rinnakkaisia projekteja eteenpäin. Tämä tehtävä ei sovellu ensimmäiseksi markkinointialan työksesi, etsimme kokenutta henkilöä ottamaan vetovastuun tiimistä. Kyseessä on äitiysloman sijaisuus.

Osuuskauppa Keskimaa on Keski-Suomen suurin yksityinen työnantaja ja kokonaisuudessaan S-ryhmä työllistää yli 40 000 henkilöä. Olemme kaikki samaa porukkaa. Sen huomaat siitäkin, kun työkaveri antaa sinulle mojovan henkilökunta-alennuksen ajaessasi S-ryhmän liikennemyymälän, kaupan, ravintolan tai hotellin pihaan missä päin Suomea hyvänsä. Lisätietoja tehtävästä antaa viestintä- ja markkinointijohtaja Noora Luoma (puh. 040 147 7740).

Tavoitat hänet parhaiten seuraavina ajankohtina:

• ti 16.4. klo 8.30-9.30
• to 18.4. klo 14-15
• ke 24.4. klo 8.30.-9.30

Hae tehtävää sähköisesti S-rekryn kautta: