(Poistunut julkaisusta)

Markkinointipäällikkö Kiinnike-Kolmio Oy:lle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.5.2019

Kiinnike-Kolmio Oy on rakennusalan palvelemiseen erikoistunut, kiinnikkeiden ja tarvikkeiden tukkukauppa.

Liiketoimintamme jatkuvasti kasvaessa etsimme nyt joukkoomme sinua

MARKKINOINTIPÄÄLLIKKÖ

vastaamaan markkinointimme suunnittelusta ja toteutuksesta. Saat mahdollisuuden lyödä kädet saveen ja tehdä markkinoinnistamme sinun näköisesi kokonaisuuden, joka edistää yrityksemme strategian toteutumista markkinoinnin keinoin.


Pidät huolta siitä, että kotisivumme loistavat ja huolehdit sähköisten markkinointikanaviemme konversio-optimoinnista. Vastaat verkkokaupan kehitystoimista markkinoinnin näkökulmasta ja markkinointimateriaaleistamme ja tuotetietojen ylläpidosta, niin kotisivuilla kuin verkkokaupassakin. Kartoitat jatkuvasti sähköisen kaupankäynnin uusia mahdollisuuksia ja vastaat järjestelmien ylläpidosta.


Verkkokaupan ja tuoteasioiden tiimoilta teet tiivistä yhteistyötä osto- ja tuotepäällikön, Markun, kanssa. Sparraat liiketoimintatavoitteita koko yritysjohdon kanssa ja raportoit markkinointistrategian toteutumisesta kehitystiimille. Tarpeen tullen osallistut vaikkapa ylläpidollisiin excel-hommiin tai teet jotakin muuta vähemmän hohdokasta. Kaikkea ei kuitenkaan tarvitse tehdä itse. Hyödynnätkin verkostoasi esim. ulkoisten palveluntarjoajien kanssa toimimiseen.No millaista osaajaa me sitten etsimme?


Odotamme sinulta näkemyksellisyyttä ja intoa markkinoinnin kokonaisvaltaiseen tekemiseen ja kehittämiseen. Osaamisesi on rakentunut B2B-maailmassa. Ymmärrät myös markkinoinnin mittaamisen tärkeyden. Osaat siirtää kotisivukävijämme ja markkinointikampanjamme selkeiksi ja mitattaviksi liiketoimintaluvuiksi ja viestiä markkinoinnin sisällöistä myös muulle tiimille. SEO & SEM ovat sinulle tuttuja termejä ja hallitset sosiaalisten medioiden hyödyntämisen markkinoinnissa. Iso plussa on, jos sinulla on videomarkkinointiin liittyvää osaamista.


Olet luonteeltasi sinnikäs tiimipelaaja – arvostat myös muun tiimin näkemyksiä ja osaat poimia muiden ideoita rikastuttamaan omaa tekemistäsi. Paitsi luoda ja visioida, osaat tarttua myös rutiininomaiseen työskentelyyn, kun tilanne sitä vaatii. Välillä täytyy piipahtaa Vantaan toimipisteessä tai muualla Suomen rajojen sisäpuolella. Sinulta löytyy siis myös satunnaista matkustusvalmiutta.No millaista se työskentely sitten olisi?


Pääset aidosti monipuoliseen tehtävään, jossa saat kättesi jäljen näkyville ja laajan mahdollisuuden vaikuttaa markkinoinnin ratkaisuihin. Pääset paitsi suunnittelemaan myös toteuttamaan käytännössä. Työhyvinvoinnistasi huolehditaan mukavilla henkilöstöeduilla. Itsenäisen ja vastuullisen roolin vastapainoksi saat taustallesi tiiviin työyhteisön tuen. Markku, Hannu, Kirsi, Marko ja muu Kiinnike-Kolmion poppoo toivottaa sinut tervetulleeksi porukkaan, jossa hommia paiskitaan rennossa tunnelmassa. Töitä tehdään kohti yhteistä maalia ja auttavaa kättä ojennetaankin aina sille joka vuorollaan jeesiä kaipaa. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan.


Kiinnostuitko? Hae tehtävää yhteistyökumppanimme Adeccon sivujen kautta osoitteessa www.adecco.fi liittämällä hakuun mukaan CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 17.6.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolla: Anna-Leena Mustonen, puh. 050 386 9112 (ma-pe klo 15-16).

Kiinnike-Kolmio tunnetaan valtakunnallisesti kiinnitysalan tuotteita ja palveluita toimittavana rakennusteollisuuden luottokumppanina. Yritys on perustettu vuonna 1986 palvelemaan Pirkanmaan alueen rakennusliikkeitä. Vuosien kuluessa toimintamme on kehittynyt koko Suomen kattavaksi kiinnikkeiden ja tarvikkeiden tukkukaupaksi. Indutrade Group osti Kiinnike-Kolmio Oy:n liiketoiminnot vuonna 1998, josta lähtien yritys on toiminut osana kansainvälistä teollisuuskonsernia. Lisätietoja yrityksestä: www.kiinnikekolmio.fi.