(Poistunut julkaisusta)

Markkinointipäällikkö - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.7.2020
Eilakaisla on valtakunnallisesti toimiva suomalainen henkilöstöpalvelualan perheyritys. Tarjoamme ammattilaisia vakituisiin ja määräaikaisiin tehtäviin joko suoraan asiakkaalle työsuhteeseen tai vuokrattuna työntekijänä Eilakaislan kautta. Olemme auttaneet asiakkaitamme menestymään jo vuodesta 1971 ja tänä päivänä olemme yksi alamme johtavia yrityksiä. Eilakaisla on tunnettu luotettavuudestaan ja palvelunopeudestaan.
Nykyisen markkinointipäällikkömme jäädessä opintovapaalle, etsimme kehitysmyönteiseen operatiiviseen joukkoomme markkinointipäällikköä määräaikaiseen työsuhteeseen 31.8.2022 saakka.
Markkinointipäällikön työtehtäväsi muodostuvat pääasiassa konsernimme markkinointitoimien johtamisesta, toteuttamisesta ja kehittämisestä. Vastaat strategisen markkinointisuunnitelman kehittymisestä uus- ja asiakkuusmyyntiä tukevaksi taktiseksi suunnitelmaksi ja sen toimeen panemisesta: kohderyhmiksi muodostuvat yritysasiakkaat ja työnhakijat. Viestintä on digitaalista ja se tapahtuu sekä omissa kanavissa että sosiaalisissa medioissa, joissa mittaatte panostuksenne jatkuvaa kehittämistä varten. Vastuualueellesi kuuluu yritysbrändin visuaalinen kehitys sekä ulkoinen viestintä ja PR, jonka osalta haluamme jatkaa kehittymistä. Olet tehokas kommunikoija, tartut helposti kynään ja osaat taidokkaasti terävöittää muiden kirjoittamia tekstejä. Markkinointipäällikkömme suhtautuu intohimoisesti tuloksen tekemiseen ja omaa innovatiivisen asenteen. Tulisit johtamaan ja työskentelemään tehokkaassa, iloisessa ja kaupallisessa kolmen hengen markkinointitiimissä raportoiden myyntijohtajalle. Olet luonnollinen osa myynnin ohjausryhmää ja tehtäviisi kuuluu tietysti markkinointikulujen budjetointi ja seuranta. Eilakaislalla arvostamme kehitysmyönteisyyttä, innovatiivisuutta, proaktiivisuutta sekä itseohjautuvuutta. Siksi odotammekin, että hakemuksessasi pystyt osoittamaan tämän tiimoilta työelämästäsi kokemusta! Eduksi katsomme kokemusta B2B-palveluratkaisujen markkinoinnista ja ymmärrys customer journey -asiakkuusmarkkinointiajattelusta. Markkinointipäällikkö tuntee modernit digitaalisen markkinoinnin keinot ja työkalut kuten Hubspot ja on valmis työntämään kädet saveen, kuitenkin pitäen pidemmällä olevaa maalia tähtäimessä. Toivomme sinulta myös kokemusta esimiestyöstä. Me Eilakaislalla otamme kaikki työntekijämme vastaan lämmöllä ja ilolla! Me puhallamme yhteen hiileen ja työskentelemme tehokkaasti yhteisten tavoitteiden eteen, yli tiimi- ja aluerajojen. Eilakaisla työnantajana tarjoaa sinulle mukavan paikan olla töissä talossa, jossa henkilöstö viihtyy tutkitusti erittäin hyvin! Markkinointipäällikön rooli tarjoaa paljon haasteita erilaisten projektien ja kehitystöiden parissa toimiessasi, jonka myötä pääset varmasti oppimaan ja kehittymään. Työsuhde-etumme ovat hyvät ja tarjoamme sinulle mm. lounas- ja virikeseteleitä, palkitsemisesta eri muodoissa sekä digitaalisten välineiden tuomat joustomahdollisuudet sovittaa työ- ja vapaa-aika sinulle sopivaksi. Olisitko sinä työyhteisömme uusi markkinointipäällikkö? Jos tehtävä kiinnostaa, hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 10.8.2020 mennessä. Mikäli haluat kysyä lisätietoja, olethan yhteydessä joko 30.7 klo 11–12 HR- ja kehityspäällikkö Joonas Kopperiin puhelimitse 030 6090 501 tai 6.8 klo 11–12 toimitusjohtaja Erika Ehrnroothiin puhelimitse 030 6090 508.