(Poistunut julkaisusta)

Markkinointipäällikkö - Askola
Rex Nordic Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.7.2019
Rex Nordic Group on Pohjoismaiden johtava dieselkäyttöisten lämmittimien ja siirreltävien jäähdytyslaitteiden maahantuoja ja kehittäjä. Uutena tuotelinjana yhtiöllämme on uima-altaat sekä paljut ja niihin liittyvä tekniikka. Yhtiöllämme on kolme liiketoiminta-aluetta: maahantuonti, huolto ja tuotekehitys. Pääkonttorimme ja reilu 3000m² keskusvarastomme sijaitsevat Askolassa, n. 50km päässä Helsingistä. Keskusvarastoltamme tuotteitamme lähtee päivittäin eri Pohjoismaihin, Baltiaan ja Iso-Britanniaan. Askolassa toimii myös keskushuoltomme, jota täydentää mittava varaosavarasto.Meillä on paikalliset tytäryhtiöt kaikilla tärkeimmillä markkina-alueillamme. Toimimme tällä hetkellä Pohjoismaissa, Baltiassa sekä Iso-Britanniassa. Jälleenmyyjäverkostossamme on jo yli 400 jälleenmyyjää.Konsernimme liikevaihto viimeisellä täydellä tilikaudella oli noin 5 miljoonaa euroa. Konsernimme kuuluu korkeimpaan AAA-luokkaan, johon kuuluu vain 2,7% suomalaisista yrityksistä.
Etsimme Rex Nordic Oy:lle Askolaan, Monninkylään markkinointipäällikköä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työsuhde solmitaan heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Tehtäviisi kuuluvat 

Markkinointipäällikön roolissa vastaat yrityksen markkinoinnista kokonaisuudessaan; suunnittelet, kehität ja toteutat yrityksen markkinointia. Työnkuvaan kuuluvat muun muassa markkinointisisällön suunnittelu, mainosten ja ilmoitusten suunnittelu ja toteutus, esitteiden ja käyttöohjeiden tekeminen, verkkosivustojen sekä sosiaalisen median sisällön kehittäminen ja päivittäminen. Vastaat markkinointiin liittyvän yhteistyökumppaniverkoston hallinnasta ja oppilaitosyhteistyöstä ja sen kehittämisestä. 

Toivomme sinulta 

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttäähenkilöltä alan koulutusta ja/tai kokemusta monipuolisista jakäytännönläheisistä markkinointitehtävistä. Olet tarkka, huolellinen ja sinullaon hyvät organisointitaidot sekä visuaalista silmää. Nautit vastuusta ja oletmotivoitunut kehittämään itseäsi. Sinulla on hyvä järjestelmäosaaminen (MSOffice ohjelmat) ja hallitset muun muassa InDesing-, Adobe Photoshop- ohjelmat.Olet taitava sisällön tuottamisessa ja sinulta löytyy taitoa käsitellä kuvia javideoita. Tiimiin sopii henkilö, jolla on positiivinen asenne, hyvätyhteistyötaidot sekä käytännönläheinen työote. Edellytämme englanninkielentaitoa ja muu kielitaito katsotaan eduksi. 

Tarjoamme

Tarjoamme monipuolisen työtehtävän kasvussa olevassa yrityksessä. Pääset kehittämään, luomaan ja ideoimaan uutta, mutta myös itse kehittymään. Meille on tärkeää työyhteisön hyvinvointi ja työviihtyvyys, jota rakennamme yhdessä. Palkitsemme aina henkilökuntaamme onnistumisista ja pidämme huolen, että myös palkkasi vastaa saavutuksiasi. Meillä pääset osaksi huikeaa pohjoismaista tiimiämme, johon kuuluu ihmisiä niin Suomesta, Virosta, Ruotsista kuin Norjastakin.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Hannele Hiltunen, puh. 050 4356 653 / hannele.hiltunen@eilakaisla.fi aikavälillä 9.7.-12.7. ja 29.7.-31.7. Markku Soppi aikavälillä 15.7.-26.7., puh. 0400 270 943. 

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 31.7.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi.