(Poistunut julkaisusta)

MARKKINOINTIOSAAJA (digitaaliset ratkaisut)
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.12.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Asiakasyrityksemme on digimarkkinoinnin palveluratkaisuja tuottava yritys Turussa. Etsimme heille nyt osaajaa nimikkeellä

MARKKINOINTIOSAAJA (digitaaliset ratkaisut)

Työtehtävät pitävät sisällään digitaalisten markkinointiratkaisujen ja sisällöntuotannon suunnittelua sekä toteutusta erilaisissa asiakasprojekteissa. Projektit vaihtelevat laajuudeltaan sekä vaativuudeltaan asiakkaiden tarpeiden mukaan. Tehtävässä olennaista on ymmärtää markkinointia ja liiketoimintamalleja kokonaisuuksina yksilöityjen palvelujen tuottamiseksi.

Toivomme hakijoilta aiempaa käytännön kokemusta markkinointiratkaisujen tuottamisesta digitaalisesta ympäristöstä, mutta voit olla myös ammatillisesti nuorempi osaaja, jolla on motivaatiota kehittyä työssä. Arvostamme osaamista hakukoneoptimoinnista, Google Ads -palvelusta ja sosiaalisen median hyödyntämisestä osana markkinointistrategiaa.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemus palkkatoiveen kera mahdollisimman pian osoitteessa www.temp-team.fi - Löydä töitä - MARKKINOINTIOSAAJA (digitaaliset ratkaisut). Tiedustelut: info.tampere@temp-team.fi.