(Poistunut julkaisusta)

Markkinointiosaaja, Cross Wrap Oy
Cross Wrap Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2018

Haemme Cross Wrap Oy:lle markkinointiosaajaa Siilinjärvelle

Verkko- ja sosiaalisen median viestinnän ohella työnkuvaan kuuluvat myös muut markkinoinnin ja mainonnan tehtävät, niin digitaalisissa kuin perinteisissäkin kanavissa. Pääset suunnittelemaan myynnin tukimateriaaleja sekä koordinoimaan kansainvälisiä messutapahtumia yhdessä mainostoimiston ja messuosaston suunnittelua ja toteutusta valvovan yrityksen kanssa. Vastuullasi on myös yrityksemme sisäinen viestintä. Kansainvälisen sidosryhmäverkoston vuoksi edellytämme hakijalta sujuvaa englannin kielen taitoa.

Osa markkinointimme kohderyhmistä on valmiina asiakashallintajärjestelmässämme, osa on meillekin täysin uusia. Mainostoimisto ja tekninen verkko-osaaja auttavat sinua suunnittelemaan, toteuttamaan ja kohdentamaan tuloksia tuottavia toimenpiteitä.

Viestinnän ja markkinoinnin käytännön osaaminen on tärkeää, mutta arvostamme myös tuoretta teoreettista tietotaitoa. Tehtävä soveltuukin hyvin vastavalmistuneelle tai jo työelämässä olevalle henkilölle. Tärkein etsimämme ominaisuus työtaitojen lisäksi on kuitenkin ennakkoluuloton asenne työntekoa kohtaan. Tehtävä sijaitsee Siilinjärvellä. Työssä vaaditaan kuitenkin matkustusvalmiutta mm. messuedustuksen vuoksi.

Valitulle henkilölle tarjoamme kilpailukykyisen palkan sekä mahdollisuuden kehittyä kansainvälisen markkinoinnin osaajaksi globaalissa ja huippumielenkiintoisessa työympäristössä.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Baronan kanssa. Hakeaksesi tehtävää, täytä Baronan sähköinen hakuprofiili 18.2.2018 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti ja jätät hakemuksesi pikimmiten.