(Poistunut julkaisusta)

Markkinointi/myyntisihteeri
Go On Mikkeli

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2020

Mikkelin Teatteri on 100-vuotias teatteri, joka toimii vanhassa palolaitoksen rakennuksessa Mikkelin keskustassa. Mikkelin Teatterissa on ensi-iltoja noin kuusi vuodessa, mikä sisältää myös Naisvuoren kesäteatterin esityksen. Tämän lisäksi teatterissa nähdään läpi vuoden monipuolisesti erilaisia vierailuesityksiä.

Haemme asiakkaallemme Mikkelin Teatterille suorarekrytointina markkinointi/myyntisihteeriä.

Työssäsi vastaat teatterin markkinoinnin ja myynnin kokonaisuudesta. Tehtäviisi kuuluu tehtäväkentän kokonaisvaltainen suunnittelu, toteutus ja hallinta. Lisäksi tehtäviisi kuuluu yhteydenpito eri sidosryhmien ja yhteistyökumppaneiden kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää Sinulta oma-aloitteista ja itsenäistä otetta työhön ja taitoa pitää langat käsissä muuttuvissa tilanteissa. Myös idearikkaus ja erilaisten tietojärjestelmien sujuva käyttö ovat tärkeitä ominaisuuksia tehtävässä menestymiseksi. Hakijoilla tulee olla tehtävään soveltuva markkinoinnin ja myynnin koulutus, sekä aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Olethan positiivisella asenteella varustettu hakija, jolla on aitoa kiinnostusta teatteriin.

Työ on määräaikainen sijaisuus vuoden 2021 loppuun ja alkaa mahdollisimman pian. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 5.11.2020 mennessä ohessa olevan linkin kautta. Ensimmäinen haastattelukierros toteutetaan videohaastatteluna.

Lisätietoja tehtävästä antavat Go On Mikkelin Juuso Kangaskorpi puh. 040 585 9885 tai Anna Orava puh. 044 585 9886.