Markkinointikoordinaattori
Logset Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2021

Logset Oy on kansainvälinen yhtiö, joka painottaa innovaatioita, yhteishenkeä, sekä ammatillista ja yksilöllistä kehitystä.

Haemme asiakkaallemme Logset Oy:lle Markkinointikoordinaattoria.

Markkinointikoordinaattorin työtehtäviin kuuluu markkinoinnin eri osa-alueiden suunnittelua, organisointia ja toteutusta. Lisäksi työtehtäviin sisältyy mm. kaupallisen ja teknisen materiaalin suunnittelu ja toteutus, kieli- ja päivitysversioiden hallinta, erilaisten markkinointikampanjoiden- ja projektien käytännön järjestelyt ja Internet-sivuston hallinta. Toimisit osana huoltopalvelun myynti- ja markkinointitiimiä.

Työssä kehittäisit ja päivittäisit sekä tuottaisit digitaalisesti sisältöä Logsetin verkkokauppaan. Markkinointikoordinaattorin tulisi ymmärtää hyvin teknisiä asioita sekä tekisi läheistä yhteistyötä teknisten asiantuntijoidemme kanssa, mutta tarvittaessa hankkisit tarvitsemat tiedot oma-aloitteisesti. Vastuullasi olisi toteuttaa ja suunnitella Logsetin digitaalista markkinointia globaalisti. Kehittäisit digimarkkinoinnin prosesseja, hyödyntäisit asiakastietoa sekä suunnittelisit ja toteuttaisit yhdessä verkostomme kanssa digimarkkinoinnin kampanjoita.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta aikaisempaa kokemusta monipuolisista ja käytännönläheisistä markkinointitehtävistä. Sinulla on erittäin sujuva sekä suullinen että kirjallinen suomen, ruotsin ja englannin kielen taito. Muu kielitaito katsotaan suureksi eduksi.

Toivomme sinulta myös kattavia tietoteknisiä taitoja kuten:
Email news letterien toteutus
WWW-sivujen päivitystyökalut
Adobe CC; InDesign, Photoshop, Illustrator
MS Office-työkalut (Word, Excel, PowerPoint)

Odotamme hakijalta näiden lisäksi oikeaa asennetta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyviä tiimityötaitoja. Oma-aloitteisuus ja päätöksentekokyky ovat tärkeitä tässä työssä. Tuntemus kansainvälisestä kaupasta, huolinnasta ja logistiikasta ovat eduksesi ja hyödyksesi.

Kyseessä on määräaikainen työsopimus, joka solmitaan Adeccon kanssa aluksi n. 6kk, jonka jälkeen mahdollisuus jatkoon.

Hakuaika päättyy 6.12.2021, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Ole siis nopea ja lähetä hakemuksesi heti osoitteessa www.adecco.fi! Liitä mukaan CV:si, josta löytyy aiempi työkokemuksesi. Jos sinulle jäi kysymyksiä työtehtävästä, ota yhteyttä Vaasan Adeccon henkilöstökonsultti Minna Nummelin, minna.nummelin@adecco.fi, 040 357 2654.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, asiakkaamme nykyaikaisen työympäristön sekä mukavan ja nuorekkaan työporukan. Adeccolla työskennellessäsi sinulla on käytössäsi myös Terveystalon työterveyspalvelut.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1527185
  • Tehtäväalue: Markkinointi ja media, Viestintä
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 6.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Minna Nummelin (minna.nummelin (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Koivulahti