Markkinointikoordinaattori
Go On Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2021

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava valtakunnallinen yritysketju. Toimimme työelämän luottopakkina niin yrityksille kuin työnhakijoille — yhdistämme työn ja tekijän. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL) ja olemme Suomen Franchising-Yhdistyksen jäsen. Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi

Etsimme nyt Go On Yhtiöille MARKKINOINTIKOORDINAATTORIA vakituiseen työsuhteeseen Jyväskylään.

Markkinointikoordinaattorina tuot oman panoksesi franchising-yritysketjumme markkinointiviestinnän suunnitteluun ja toteutukseen. Tehtäviisi kuuluvat Go On yksiköiden päivittäisiin markkinointitarpeisiin vastaaminen, työnhakijamarkkinointi, erilaiset digimarkkinoinnin kampanjat, sisällöntuotanto eri kanaviin (esim. verkkosivut, some, asiakas- ja työntekijätarinat, uutiskirjeet) sekä muut myyntiä ja markkinointia tukevat tehtävät.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja monipuolista markkinoinnin osaamista, erityisesti digimarkkinoinnista. Tuotat timanttista sisältöä ja herätät teksteilläsi halutun kohdeyleisön kiinnostuksen. Ehkäpä sinulta löytyy kokemusta myös tarinan kerronnasta videon muodossa.

Käytät työssäsi sujuvasti Adoben ohjelmistoja ja hallitset hyvin sosiaalisen median kanavat. Osaat hyödyntää analytiikkaa, Googlen mainostyökaluja sekä somen mahdollisuuksia kampanjoiden toteutuksessa ja eri kohderyhmien tavoittamisessa. Etsimämme markkinoinnin moniosaaja vie hulluimmatkin ideat aina tyylikkäästi maaliin asti!

Tarjoamme vakituisen työn vahvasti kasvavan henkilöstöpalvelualan yrityksen palveluksessa ja mahdollisuuden päästä kehittämään ketjun markkinointia yhdessä osaavan tiimin kanssa. Ympärillesi saat innostuneet ja sitoutuneet yrittäjät sekä asiantuntijat.

Oletko Sinä etsimämme markkinoinnin osaaja?

Jätä hakemus palkkatoiveineen http://go-on.likeit.fi/apply/22907790 linkistä 28.2.2021 mennessä. Käytössämme on myös videohaastattelumahdollisuus, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Yhtiöiden markkinointipäällikkö Karoliina Virtanen 040 801 2914/ karoliina.virtanen@go-on.fi Emme valitettavasti käsittele sähköpostihakemuksia.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1425317
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.2.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Jyväskylä