(Poistunut julkaisusta)

Markkinointikoordinaattori
Indoor Group Oy / Asko, pääkonttori

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.11.2020

Haemme Askon markkinointitiimiin kokenutta ja tehokasta 

MARKKINOINTIKOORDINAATTORIA

Vastaat markkinoinnin vuosi- ja kuukausitason suunnitelmien oikea-aikaisesta toteutuksesta ja valvonnasta: aikataulutuksesta, markkinointiviestinnän tuotannon koordinoinnista eri kanavissa sekä muusta operatiivisesta tekemisestä. Myös myymälämateriaalien tuotannon koordinointi, kampanja- ja markkinointitiedotteiden julkaisu sekä Intran ylläpito markkinoinnin osalta ovat osana vastuualuettasi. Teet tiivistä yhteistyötä oman tiimisi, valikoimahallinnan, myymälähenkilökunnan, medioiden ja muiden yhteistyökumppanien kanssa. 

Olet ulospäinsuuntautunut, hyvä organisoimaan ja haluat kehittää toimintoja edelleen. Pystyt pitämään langat käsissäsi kiireessäkin, etkä hermostu pienistä. Sinulla on kaupallinen koulutus ja vähintään kolmen vuoden kokemus vastaavista markkinoinnin tehtävistä. Omaat hyvät IT-taidot, varsinkin excelin ja taitto-ohjelmien hallinta ovat plussaa tässä tehtävässä. Tehtävässä onnistuminen edellyttää erinomaista suomen kielen taitoa ja tarkkuutta. Tarvittaessa tulet myös toimeen englannin kielellä. Kokemus vähittäiskaupan markkinoinnista on plussaa.


Innostuitko?
Jos mielenkiintoinen ja monipuolinen tehtävä tuntuu juuri omalta, niin lähetä hakemus ja cv 23.11.2020 mennessä rekrytointisivustomme kautta. 
Lisätietoa tehtävään antaa Askon markkinointipäällikkö Marika Myllymäki, marika.myllymaki@asko.fi sekä
puhelimitse 040 652 8800 tiistaina 17.11. klo.13-15.