(Poistunut julkaisusta)

Markkinointikoordinaattori
YIT Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2020

Etsimme asumisen liiketoiminnan markkinointitiimiin

MARKKINOINTIKOORDINAATTORIA

Helsinkiin

YIT:n asumisen markkinoinnissa työskentelee tiimi ammattilaisia, joiden tehtävänä on varmistaa, että yhä useampi kotia etsivä asiakas päätyy tyytyväisenä asumaan uuteen YIT Kotiin. Työskentelemme tiiviisti myynnin kanssa yhteistyössä ja kehitämme modernia markkinointia yhdessä partnereidemme kanssa. Meillä työskennellessäsi pääset kokeilemaan uusia markkinoinnin keinoja ja mukaan mielenkiintoisiin projekteihin. Saat työhösi apuja mukavilta ja innostuneilta kollegoilta. 

Kiinnostaako sinua tehdä tavoitteellista markkinointia ja päästä hyviin tuloksiin? Etsimme nyt tiimiimme markkinointikoordinaattoria suunnittelemaan ja toteuttamaan monikanavaista kuluttajamarkkinointia osana ammattitaitoista tiimiämme. 

Tehtävässä suunnittelet ja toteutat alueellisia markkinointitoimenpiteitä tiiviissä yhteistyössä paikallisten asuntomyyntien kanssa. Huolehdit myynnissä olevien asuntojen verkkosivujen ylläpidosta, toteutat sähköpostimarkkinointia markkinoinnin automaatiojärjestelmässä sekä rakennat markkinointikampanjoita sosiaaliseen mediaan ja analysoit niiden toimivuutta datan avulla. Markkinointitiimissä teemme jatkuvaa kehitystyötä, johon pääset osallistumaan kiinnostuksesi ja kykyjesi mukaan.

Työssäsi pääset antamaan tärkeän panoksesi tavoitteellisen markkinoinnin onnistumiseen ja näkemään työsi tulokset. Pääset osaksi ammattitaitoista tiimiä, jossa markkinointia kehitetään intensiivisesti ja opitaan uutta. 

Olisitko sinä uusi työkaverimme?

Etsimme porukkaamme asumisen toimialasta syttyvää ja kehityshakuista markkinoinnin osaajaa, jolla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja jonkin verran kokemusta markkinoinnin tai viestinnän koordinointitehtävistä. 

Tehtävässä onnistut, jos sinulla on

  • Erinomaiset viestinnälliset taidot suomeksi ja englanniksi
  • Kykyä oppia markkinoinnin järjestelmien ja teknologioiden käyttöä
  • Ymmärrystä dataohjatusta markkinoinnista
  • Kokemusta sisältömarkkinoinnin ja sosiaalisen median hyödyntämisestä
  • Hyvät taidot kuvankäsittelyssä (PS)
  • Halua nähdä oman työsi tulokset ja auttaa tiimiäsi onnistumaan
  • Positiivinen asenne yhteistyöhön ja muutokseen

Tehtävä on aluksi määräaikainen vuorotteluvapaan sijaisuus ja kestää arviolta huhtikuun 2021 loppuun. Sijaistusjakson jälkeen tehtävän vakinaistaminen voi tulla mahdolliseksi. Vuorotteluvapaan sijaisuuteen valittavan henkilön tulee täyttää TE-toimiston sivuilla esitetyt kelpoisuusehdot.

Lisätietoja tehtävästä antaa Markkinointipäällikkö Anna-Eerika Ropponen ti 15.9. klo 10-11 ja pe 18.9. klo 13-14, puh. 050 382 3803.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ti 22.9. klo 16 mennessä ja liity rautaisten osaajien joukkoomme!