(Poistunut julkaisusta)

Markkinointikoordinaattori
Kultakeskus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2020

Oletko monipuolinen markkinoinnin osaaja ja haluaisit työskennellä kiehtovalla jalometallialalla korujen ja kellojen parissa? Kultakeskus Oy etsii markkinointikoordinaattoria kokoaikaiseen työsuhteeseen. Kyseessä on äitiysloman sijaisuus, joka kestää ainakin vuoden 2021 loppuun asti. Markkinoinnissamme olisi mahdollisesti tarvetta taitavalle tekijälle myös sijaisuuden jälkeen.

Kultakeskus Oy on Pohjoismaiden ja Baltian johtava jalometallialan yritys. Laajaan tuotevalikoimaamme kuuluvat timantti-, kulta- ja hopeakorut, hopeaesineet ja teräksestä valmistetut design-tuotteet. Jalometallituotteiden valmistuksen rinnalla merkkikellojen maahantuonti on merkittävä osa yrityksemme liiketoimintaa. Kultakeskus vastaa myös suomalaisten valtiollisten kunniamerkkien valmistuksesta ja palvelee yritys- ja yhteisösektoria monipuolisesti palkitsemiseen ja yrityslahjoihin liittyvissä tarpeissa.

Kultakeskuksen markkinointikoordinaattorina pääset toteuttamaan itseäsi erilaisissa markkinoinnin tehtävissä:

 • Kultakeskuksen omien brändien (Kohinoor-timanttikorut, Kultakeskus Hopeaa, Design Tapio Wirkkala) markkinoinnin suunnittelu ja toteutus tuoteryhmävastaavien ja yhteistyökumppanien tuella
 • Kultakeskuksen kellobrändien (Oris, Tommy Hilfiger, BOSS, Olivia Burton, Festina ja Kronaby) markkinoinnin koordinointi sekä yhteistyö jälleenmyyjien ja brändien päämiesten kanssa
 • Sisällöntuotanto sosiaalisen median kanaviin ja nettisivuille
 • Vastaat ilmoitusmainonnasta, tuotekuvastoista ja markkinointimateriaaleista sekä painotuotteiden tilaamisesta
 • Yhteistyö mainos- ja PR-toimistojen kanssa
 • Muut markkinoinnin tehtävät

Työtehtävässä menestyminen edellyttää:

 • Osaamista ja kokemusta nykyaikaisesta markkinoinnista erityisesti digitaalisissa kanavissa ja sosiaalisessa mediassa. Osaat hyödyntää sosiaalista mediaa kaupallisesti ja sinulla on kokemusta sisällöntuotannosta.
 • Visuaalista silmää markkinointimateriaalien suunnittelussa ja Kultakeskuksen sisältöjen kehittämisessä vahvasti esteettisellä toimialallamme. Esimerkiksi valokuvausharrastus, kuvankäsittelytaidot tai kokemus graafisesta suunnittelusta katsotaan eduksi.
 • Adoben InDesign-, Photoshop- ja Illustrator-ohjelmien hallintaa. WordPress-alustan ja muiden digitaalisten markkinoinnin työkalujen tuntemus katsotaan eduksi.
 • Hyvää kykyä kirjalliseen ilmaisuun. Ilmaiset itseäsi sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.
 • Taustaa ja koulutusta esimerkiksi kaupalliselta tai media-alalta

Tarjoamme monipuolisen markkinoinnin työpaikan mielenkiintoiselta toimialalta, perinteikkäässä kotimaisessa yrityksessä. Suomalaisen designin ja korumuotoilun lisäksi tämä on mahdollisuus päästä työskentelemään kansainvälisten tunnettujen brändien parissa. Toimipaikkamme sijaitsee hyvien yhteyksien päässä Hämeenlinnassa.

Lähetä hakemus, CV ja halutessasi myös portfolio osoitteeseen riikka.eerola@kultakeskus.fi 30.9.2020 mennessä. Lisätietoja työtehtävästä antaa myyntijohtaja Jani Appelberg p. 0500483097 tai jani.appelberg@kultakeskus.fi. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.