(Poistunut julkaisusta)

Markkinointikoordinaattori
Oy Pohjolan Liikenne Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2020

Hei markkinointiosaaja! Haluatko käyttää osaamistasi joukkoliikenteen toimivuuden edistämiseksi ja osallistua sitä kautta ilmastonmuutoksen torjumiseen? Tulisitko meille töihin?

Pohjolan Liikenne etsii nyt markkinointikoordinaattoria iloiseen joukkoonsa Helsingin Pasilaan!

Me Pohjolan Liikenteellä kuljetamme asiakkaita 1 250 joukkoliikenteen ammattilaisen ja 570 bussin voimin HSL-alueella, Länsi-Uudellamaalla, Kotkassa, Imatralla ja Kuopiossa sekä Finnair City Bus-liikenteessä. Tavoitteenamme on olla kestävän liikennöinnin edelläkävijä ja joukkoliikennealan paras työnantaja. Olemme Suomen johtava sähköbusseilla liikennöivä linja-autoyhtiö. Pohjolan Liikenne on osa VR-konsernia. Täältä voit kurkata kuljettajamme Jukan ajatuksia työstään: https://youtu.be/pRdVoL6GVaw

Miksi Pohjolan Liikenne?

Työnantajana Pohjolan Liikenne on luotettava ja vastuuntuntoinen. Työvälineemme ja toimitilamme Helsingin Pasilassa ovat nykyaikaisia. Työyhteisömme on monikulttuurinen ja suhtaudumme yhdenvertaisuuteen vakavasti. Meille on tärkeää, että henkilöstömme voi hyvin. Hyvän työilmapiirin lisäksi pidämme henkilöstöstämme huolta tarjoamalla

•    Liikunta- ja kulttuuriedun sekä kuntosalin Pasilan varikolla

•    HSL-matkakortin henkilökuntahintaan

•    Edullisia loma-asuntoja esim. Tahkolla, Levillä, Saimaalla, Vierumäellä ja Espanjassa

•    Yksityisen työterveyshuollon sekä erilaisia terveysvalmennuksia

•    Matkapuhelinedun

Mitä markkinointikoordinaattori käytännössä tekee? 

Markkinointikoordinaattori on tärkeä osa kuuden hengen kaupallista tiimiämme. Oman tiimin ohella teet aktiivista yhteistyötä niin viestinnän kuin kuljettajiemme ja kumppaniemme kanssa. Tehtävässäsi ideoit ja luot sisältöjä, jotka edustavat arvojamme ja puhuttelevat asiakkaitamme. Teet paljon kuvituksia niin sisäiseen kuin ulkoiseen käyttöön ja siksi tarvitset hyvää visuaalista silmää, vankkaa graafista- ja taitto-osaamista sekä digitaalisia kuvankäsittelytaitoja. Toivomme, että myöskään järjestelmäkamera ei ole sinulle vieras työväline. Ideoit tekstejä, organisoit tapahtumia ja tuotat niihin materiaalia. Tuet työssäsi organisaation sisäistä viestintää tuottamalla graafista materiaalia ja taittamalla painotuotteita, kuten ohjeistuksia ja lomakkeita. 

Some-markkinointi tulee olemaan isossa roolissa työssäsi - meillä Pohjolan Liikenteellä some-keskusteluihin vastaa aina ihminen, myös sinä. Siksi edellytämme osaamista ja näkemystä somen käytöstä yrityksen näkökulmasta. Verkkosivujen ylläpitoon ja uutiskirjeen hallinnointiin tulet saamaan koulutuksen työsuhteen alussa. Tehtävään sisältyy toki myös rutiineja, kuten esimerkiksi budjetin seurantaa, materiaalitilausten hallinnointia ja yhteydenpitoa alihankkijoihin.

Millaisella taustalla ja kokemuksella menestyn parhaiten markkinointikoordinaattorin tehtävässä?

Ei ole olemassa yhtä oikeaa taustaa – osaaminen ratkaisee. Työhistoriasi voi olla markkinoinnista, toisaalta voit olla taustoiltasi yhtä hyvin vaikkapa tradenomi tai palvelumuotoilija, sosiologi tai toimittaja, mediataiteilija tai luova yrittäjä tai jotain ihan muuta! Ymmärrät markkinoinnin maailmaa, suhtaudut siihen uteliaasti ja ideoit rohkeasti uutta. Olet aktiivinen ja sinulla on näkemystä ja mielipide muun muassa siitä, kannattaako Pohjolan Liikenteen olla TikTokissa vai ei. Olet kiinnostunut ihmisistä ja haluat oppia ymmärtämään asiakkaiden käyttäytymistä saadun datan kautta. Osaat käyttää eri digitaalisia markkinointikanavia niiden erityispiirteet huomioiden ja osaat analysoida tekemiesi kampanjoiden tuloksia.

Vastuualueesi voivat kasvaa kokemuksen karttuessa, joten toivomme sinun olevan henkilö, joka haluaa määrätietoisesti kehittyä siinä, mihin on päättänyt ryhtyä.

Kuulostaa hyvältä, olen kiinnostunut! Kuinka toimin?

Mahtavaa! Odotamme innolla kuulevamme, kuka olet, mistä tulet ja mihin olet menossa.  Jätäthän hakemuksen oheisen linkin kautta palkkatoiveen kera viimeistään 5.3.2020, niin olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä.

Työt alkavat toukokuun 2020 aikana. Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työtä tehdään joustavan toimistotyöajan puitteissa. Lisätietoja tehtävästä antaa kaupallinen päällikkö Pekka Ruuska ma 2.3. klo 10-12 sekä ke 4.3. klo 13-16, puh. 040 7634369.