(Poistunut julkaisusta)

Markkinointikoordinaattori
Espresso House Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2020


Espresso Housen jatkaessa kasvuaan etsimme tiimiimme aikaansaavaa ja energistä markkinointikoordinaattoria. Tässä monipuolisessa tehtävässä vastaat kampanja- ja kahvilamateriaaleista sekä markkinointiviestinnän toimenpiteistä, joissa pääpaino on sosiaalisessa mediassa.

Saatat olla hakemamme henkilö, jos olet iloinen, tarmokas ja aikaansaava, sekä työskentelytapasi on huolellinen ja tarkka. Sinulla on kyky itsenäiseen työskentelyyn ja samalla erittäin hyvät sosiaaliset taidot. Kykenet pitämään aikataulut ja langat jämäkästi käsissäsi, ja toimit positiivisella asenteella myös viime hetken muutostilanteissa. Olet superhyvä organisoimaan asioita ja omaa ajankäyttöäsi, ja osaat priorisoida tekemistäsi yhteisten tavoitteiden pohjalta.

Sinulla on koulutuksen sekä kokemuksen kautta hankittu ammattitaito tehtävässä menestymiseen ja iso nälkä kehittyä markkinoinnin ammattilaisena. Kuvankäsittelyohjelmat ovat työvälineenä sinulle erittäin tuttuja, ja olet tottunut käyttämään sosiaalista mediaa yrityksen markkinointiviestintäkanavana. Arvostamme hyvää visuaalista silmää ja kykyä tuottaa oivaltavaa tekstiä. Sinulla on taito omaksua nopeasti uusia käyttöliittymiä ja digitaalisia työkaluja.

Olet hands on -tekijä ja valmis käärimään hihasi, sillä tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla aitoa kiinnostusta markkinointiin, kampanjointiin sekä markkinointiviestintään. Olet tuloshakuisena myös kiinnostunut analysoimaan toimenpiteiden vaikutuksia ja kehittämään entistä upeampia kokonaisuuksia.

Tärkeimmät työtehtäväsi

 • Markkinointikampanjoiden ja -materiaalien suunnittelu konseptin mukaisesti
 • Markkinointimateriaalien taittaminen, tuotanto ja koordinointi sekä printti- että digimuodossa
 • Sosiaalisen median sisältökalenterin suunnittelu ja kehitys sekä somekanavien päivittäinen ylläpito ja sisällöntuotanto
 • Kanta-asiakassovelluksen pääkäyttäjyys ja kampanjasuunnittelu
 • Yhteistyökumppaneiden kanssa toteutettavien toimenpiteiden ja tapahtuminen koordinointi
 • Viestintä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa, asiakaspalautteisiin vastaaminen
 • Verkkosivujemme ylläpitoon ja niiden kehitykseen osallistuminen
 • Aktiivinen yhteistyö eri osastojen kollegoiden kanssa (esim. tuote- ja markkinointitiimi, operatiivinen tiimi, markkinoinnin kollegat Ruotsissa) 

Lisäksi takaamme, että pääset osallistumaan monipuolisesti myös lukemattomiin muihin tuotteisiin ja markkinointiin liittyviin tehtäviin! 
 

Mitä toivomme sinulta

 • Sinulla on muutaman vuoden kokemus markkinoinnin suunnittelusta ja tuotannosta
 • Osaat käyttää sujuvasti Adobe InDesignia, Photoshopia, Illustratoria ja Acrobatia 
 • Sinulla on yritystason kokemusta digimarkkinoinnista 
 • Hallitset suvereenisti digitaalisen markkinoinnin ja sosiaalisen median julkaisujärjestelmät, ohjelmat ja seurantatyökalut
 • Tunnet erinomaisesti sosiaalisen median alustat, ilmiöt ja trendit 
 • Tuotat vaivattomasti oivaltavaa ja laadukasta tekstiä suomeksi ja englanniksi
 • Valokuvaus- ja videon editointitaidoista on sinulle etua 
 • Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto 
 • Puhut, luet ja kirjoitat täysin sujuvasti sekä suomea että englantia; hyvästä ruotsin kielen taidosta on sinulle merkittävästi etua, sillä viestit pohjoismaisten kollegoidesi kanssa päivittäin

Mitä tarjoamme sinulle
Espresso House on alansa markkinajohtaja Pohjoismaissa. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen tehtävääsi, modernit työkalut, kilpailukykyiset edut, haastavan ja monipuolisen työnkuvan, upean mahdollisuuden kehittyä kasvavan ja kunnianhimoisen organisaatiomme mukana, sekä ennen kaikkea ainutlaatuisen mahdollisuuden olla mukana luomassa uutta kahvilakulttuuria Suomeen. 

Pääset paiskimaan töitä nuorekkaassa ja dynaamisessa porukassa hauskanpitoa unohtamatta – meillä on aito tekemisen meininki! Toimipisteesi on palvelutoimistollamme Helsingin ydinkeskustassa, ja matkustat ajoittain muissa Pohjoismaissa sekä Suomessa. Tehtävässäsi raportoit tuote- ja markkinointipäällikölle.

Rekrytoinnin eteneminen
Lisätietoja tehtävästä antaa Johanna Martikainen, tuote- ja markkinointipäällikkö (045 3456 956) 7.2. klo 12-13 ja 12.2. Klo 16-17. Täytä hakemus nettisivuillamme mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 23.2.2020. Järjestämme ensimmäisen vaiheen haastattelut 26.2. iltapäivällä ja 28.2. aamulla palvelutoimistollamme Helsingin keskustassa, joten kannattaa pitää aikataulu joustavana näinä päivinä!