(Poistunut julkaisusta)

Markkinointikoordinaattori
Ava-akatemia

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2020

Haemme markkinointikoordinaattoria vuorotteluvapaan ajaksi 1.3- 31.8.2020. Toimenkuvasi muodostuu sisällöntuotannosta sosiaaliseen mediaan (teksti ja kuva), digitaalisten sekä printtimateriaalien suunnittelusta, kuten esitteistä, ilmoituksista, esityksistä ja flyereistä sekä kampanjoiden ja mainossisältöjen ideoinnista ja toteuttamisesta.  Markkinointikoordinaattori tukee, työtilanteen mukaan, muita Ava-akatemian kehittämisprojekteja.

Arvostamme:

  • asennetta olla tekemässä ilolla uutta
  • näkemystä ja kokemusta markkinoinnista digitaalisissa kanavissa
  • markkinoinnin analytiikan ymmärrystä ja modernien työkalujen hallitsemista (Adobe creative suite, Micrsoft office ja Googlen työkalut)
  • ideointikykyä ja itseohjautuvuutta
  • osaamista toimia onnistuneen asiakaskokemuksen tuottajana omassa roolissasi
  • ajatus myyntityöstä ei ole sinulle vierasta

 

Valittavan henkilön tulee täyttää vuorotteluvapaan sijaisen edellytykset vuorotteluvapaalain mukaisesti. Vuorotteluvapaan sijaiseksi palkattavan tulee olla työttömänä yhdenjaksoisesti tai osissa vähintään 90 kalenteripäivää ennen sijaisuutta. Työttömyyden kesto lasketaan vuorotteluvapaan alkamista edeltäneiden 14 kuukauden ajalta. Työttömyysehto ei koske alle 30-vuotiaita työttömiä työnhakijoita, joiden ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittamisesta on kulunut enintään vuosi. Yhden päivän työttömyys riittää myös, jos sijainen on vuorotteluvapaan alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias. Vuorotteluvapaan sijaisuutta hakevan tulee itse tarkistaa kelpoisuutensa sijaisuuteen ottamalla yhteyttä omaan TE-toimistoon.

 

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla toimitusjohtaja Marja Kivivuorelle, p. 0400 69 22 82 (24.1 klo 11-13)

Lähetä cv ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen 29.1.2020 mennessä sähköpostilla:

markkinointikoordinaattori@akatemia.fi