(Poistunut julkaisusta)

Markkinointikoordinaattori
Helsingin Musiikkitalo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.2.2020

Tule markkinoimaan Musiikkitaloa!

 

Toimenkuva

Haemme Helsingin Musiikkitalon Oy:n markkinointitiimiin vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen markkinointikoordinaattoria. Markkinointikoordinaattorin tehtäviin kuuluvat muun muassa Musiikkitalon verkkosivujen ja somekanavien päivittäinen ylläpito ja sisällöntuotanto, mainosmateriaalien valmistaminen erilaisiin digitaalisiin kanaviin, kuvankäsittely sekä tekstin tuottaminen edellisten lisäksi esimerkiksi tiedotteisiin ja Musiikkitalon intraan. Markkinointikoordinaattori myös seuraa Musiikkitaloon liittyvää keskustelua sosiaalisessa mediassa ja vastaa asiakaspalautteisiin. Tehtäviin voidaan sisällyttää myös muita markkinointitiimin töitä.

Vaatimukset

Edellytämme aiempaa kokemusta vastaavanlaisista viestinnän ja markkinoinnin tehtävistä, hyvää ymmärrystä sosiaalisen median eri kanavien erityispiirteistä sekä kykyä tuottaa oivaltavaa ja laadukasta tekstiä suomeksi ja englanniksi. Ruotsin kielen taito on etu. Tehtävässä vaaditaan Adoben kuvankäsittelyohjelmien hallintaa.

Arvostamme myös viestinnän tai markkinoinnin alan koulutusta, hyvää visuaalista silmää ja taitoa valokuvata sosiaalisen median tarpeisiin. Kokemus videokuvaamisesta ja -editoinnista katsotaan eduksi. Kyky itsenäiseen työskentelyyn, oma-aloitteisuus, hyvät sosiaaliset taidot sekä kyky omaksua nopeasti uusia käyttöliittymiä ja digitaalisia työkaluja takaavat menestymisen markkinointikoordinaattorin tehtävässä. 

Hakeminen

Hakemus ja CV palkkatoiveineen tulee toimittaa viimeistään ma 24.2. sähköpostitse PDF-muodossa osoitteeseen: rekrytointi@musiikkitalo.fi. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Sähköpostin aihekenttään tulee kirjoittaa otsikoksi “Markkinointikoordinaattori” sekä hakijan nimi. 

Lisätietoja

Lisätietoja maanantaisin 10. ja 17. helmikuuta klo 9–14 antaa Helsingin Musiikkitalo Oy:n myynti- ja markkinointipäällikkö Juha Paaso, juha.paaso@musiikkitalo.fi, puh. 020 707 0405 

www.musiikkitalo.fi