(Poistunut julkaisusta)

Markkinointikoordinaattori
JM Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.11.2019

Haemme toimistolle Espoon Leppävaaran

Markkinointikoordinaattoria

JM Suomen markkinointikoordinaattorina teet sisältöä erilaisiin kanaviin ja medioihin kuten esitteisiin, markkinointimateriaaleihin, tapahtumiin.  Markkinoinnin digitaalinen toimintaympäristö on sinulle tuttu ja olet tottunut seuraamaan toimenpiteiden tuloksia tunnuslukujen valossa. Teet asiakasviestintää kuluttaja-asiakkaillemme esimerkiksi uutiskirjeiden muodossa ja kommunikoit tiiviisti yhteistyökumppaneidemme kanssa.  Suunnittelet kampanjoita ja organisoit ja toteutat tapahtumia.  Työskentelet osana pientä ja ketterää myynnin ja markkinoinnin tiimiämme, ja teet töitä sekä yrityksen brändillisten että asuntoprojekteihin liittyvien markkinointikampanjoiden parissa.

Sinä markkinointikoordinaattorina

Tehtävässä menestyminen edellyttää, että kirjoitat ja viestit sujuvasti, markkinointitekstien tuottaminen on sinulle helppoa ja että sinulla on hyvää visuaalista silmää. Tuotat sisältöä sekä printtiin että digitaalisiin kanaviin. Viihdyt hektisessä työympäristössä, olet valmis järjestämään nopeitakin kuvauspäiviä ja jalkautumaan asiakkaiden pariin. Sinulla on markkinointi- tai viestintätaustaa jo jonkin verran sekä sopiva koulutus. Erityisesti taktisen markkinoinnin osaamisesta on hyötyä. Olet ulospäin suuntautunut, yrittäjähenkinen ja tartut toimeen kuin toimeen. Haluat olla osana vilkasta kasvuamme ja kehittyä ja kasvattaa osaamistasi kohti suurempia kokonaisuuksia. Pohjoismaisessa työympäristössä työskenteleminen edellyttää jouhevaa englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle

Markkinointikoordinaattorina pääset mukaan rakentamaan kasvavaa yritystarinaamme ja levittämään ilosanomaa entistä kestävämmästä ja ympäristöystävällisemmästä asumisesta. Meillä on avoin työyhteisö, jossa on hyvä yhteishenki, hierarkia on pientä, työntekijöiden hyvinvointiin ja kehittymiseen panostetaan. Lisäksi työkulttuurissamme on helppoa kasvaa ja meillä on hyvä maaperä kestävälle uralle sekä yhteistyölle myös Pohjoismaisella tasolla.

Tule mukaan rakentamaan yhteistä tarinaamme!

Lisätietoja ja hakeminen

Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi mielellään palkkatoiveesi kera mahdollisimman pian, mutta viimeistään 2.12.2019 mennessä oheisen linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.