(Poistunut julkaisusta)

Markkinointikoordinaattori
Atoy Automotive Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2019

Haemme Atoy Automotive Finland Oy:n palvelukseen Espoon Kivenlahteen ammattitaitoista ja aktiivista

Markkinointikoordinaattoria

Markkinointikoordinaattorin työ koostuu markkinoinnin eri osa-alueiden suunnittelusta, organisoinnista ja toteutuksesta. Työtehtäviin kuuluu mm. kaupallisen ja teknisen materiaalin suunnittelu, aineistojen ja erilaisten markkinointikampanjoiden ja projektien käytännön järjestelyt. Vastaat myös nettisivujen ylläpidosta sekä messu- ja asiakastapahtumien toteuttamisesta.

Toimit osana aktiivista markkinointitiimiämme. Tehtävä edellyttää tiivistä yhteistyötä mm. tuoteosastomme kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta aikaisempaa kokemusta monipuolisista ja käytännönläheisistä markkinointitehtävistä sekä ymmärrystä tukku- ja vähittäiskaupan toiminnasta ja rakenteesta.  Toivomme sinulta myös tietoteknisiä taitoja ja ymmärrystä esim.

  • Sähköiset uutiskirjeet ja tarjoukset
  • WWW-sivujen päivitystyökalut
  • Adobe CC; InDesign, Photoshop ja Illustrator
  • MS Office –työkalut (Word, Excel, PowerPoint)

Työotteeltasi olet itsenäinen, vastuunkantava ja paineensietokykyinen tiimipeluri, joka pystyy viemään useat projektit yhtäaikaisesti maaliin positiivisella asenteella. Tehtävä edellyttää erinomaista suomen kielen taitoa, kiitettävää englannin kielen taitoa ja mielellään myös ruotsin kielen hallintaa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työtehtävän autoalan jälkimarkkinoinnin parissa sekä mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa monipuolisissa markkinointivastuissa. Mukavien työkavereiden, laadukkaiden tuotteiden sekä kehittymismahdollisuuksien lisäksi sinulle on tarjolla vakituinen työ pitkäjänteistä työtä tekevässä perheyrityksessä.

Mikäli koet olevasi hakemamme henkilö, lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen pikimmiten, kuitenkin viimeistään 30.11.2019 mennessä osoitteeseen rekry@atoy.fi.

Lisätietoja tehtävästä antavat Kari Melkkilä, puh 050 591 2474 tai Jami Teirikari, puh 040 9030 645.

Kannattaa toimia nopeasti!