(Poistunut julkaisusta)

Markkinointikoordinaattori
Sanoma Digital

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2019

Kun aika on tulla töihin Oikotielle. Sanoma Digital hakee Markkinointikoordinaattoria Oikotien markkinointitiimiin. Tule mukaan tekemään markkinointia, jolla on merkitystä lähes jokaiselle suomalaiselle elämän isojen päätösten (mm. Työpaikat ja Asunnot) äärellä.

Työtehtäviisi kuuluvat monimediaisen markkinoinnin käytännön tehtävät: uutiskirjeiden koostaminen ja lähettäminen, sosiaalisen median viestien tuottaminen, tapahtumien järjestelyissä avustaminen, yhteydenpito sidosryhmiimme sekä laskujen tiliöinti.

Toivomme, että sinulla on:
•Tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus (esim. markkinoinnin tai viestinnän alueelta).
•Hyvä tekstintuottamis- ja suomen kielen taito sekä hyvät kuvankäsittelytaidot. 
•Aiempaa kokemusta sisällöntuottamisesta eri kanavissa (esim. uutiskirjeet) ja digikanavien luovien materiaalien suunnittelusta.
•Aikaansaava ja oma-aloitteinen työskentelytapa, hyvät yhteistyötaidot sekä priorisointikykyä ohjata työpanostasi monipuolisen tehtäväkenttäsi mukaisesti.

Pääset mukaan huippujengiin ja tarjoamme sinulle mukavan, rennon työympäristön sekä modernin ja viihtyisän työpisteen Ruoholahdessa. Meillä on myös hyvät henkilöstöedut ja osana Suomen johtavaa mediataloa Sanomaa, tarjoamme myös kehitysmahdollisuuksia.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään pian, kuitenkin viimeistään 15.9.2019 täyttämällä sähköinen hakulomake. Käynnistämme haastattelut jo ennen hakuajan umpeutumista.

Lisätietoja tehtävästä antaa Markkinointijohtaja Kati Saarela (kati.saarela@sanoma.com)