(Poistunut julkaisusta)

Markkinointikoordinaattori
Taaleri Varainhoito Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2019

Etsimme Taalerille energistä markkinointikoordinaattoria vahvistamaan markkinointitiimiämme. Työnkuvasi muodostuu tapahtumien järjestämisestä itsenäisesti ja yhdessä tapahtumatuottajan kanssa, tapahtumien raportoinnista, erilaisten markkinointimateriaalien ja asiakastietojen käsittelystä, nettisivujen päivittämisestä ja somepostausten tekemisestä Taalerin kanaviin. Lisäksi avustat monipuolisesti markkinoinnin käytännön asioissa kuvausten järjestelyistä tilausten tekemiseen ja postituksiin. Toimit tiiviissä yhteistyössä sisäisten verkostojen sekä ulkoisten kumppaneidemme kanssa.

Sinulla on karttunut työkokemusta monipuolisesti markkinoinnin tehtävistä vähintään muutaman vuoden verran. Olet tottunut tapahtumien järjestäjä ja nautit myös järjestelmien parissa työskentelystä. MS office ohjelmat ovat sinulle hyvin tuttuja. Kokemus Apsis, CRM Dynamics sekä Salesforce -järjestelmistä on eduksi. Hyödyllistä on myös, jos sinulla on käytännön kokemusta ja kiinnostusta kameran käyttöön sekä kuvien muokkaamiseen. Lisäksi tarvitset tehtävässä sujuvaa suomen- ja hyvää englannin kielen taitoa.

Koulutuksesi on markkinoinnista ja tiedät, että tämä on sinun alasi. Haluat tehdä markkinoinnin parissa monipuolisesti töitä. Olet tottunut olemaan apuna siellä missä tarvitaan! Henkilönä sinua kuvaavat sanat positiivinen ja oma-aloitteinen tiimin jäsen. Toimintatapasi on tehokas, asiakaslähtöinen ja palveluhenkinen. Sinulla pysyy langat käsissä kiireessäkin ja olet aikataulutuksen mestari. Haluat oppia uutta ja olet innokas kehittämään toimintaa.

Tarjoamme kasvuyrityksen vauhdikkaan yrityskulttuurin sekä laaja-alaiset työtehtävät. Markkinointitiimissämme on markkinointijohtajamme lisäksi neljä muuta markkinoinnin osaajaa. Tekemisemme keskiössä ovat brändin rakentaminen ja asiakaslupaukseen vastaaminen. Panostamme siihen, että olemme liiketoiminnan ja kumppaneidemme tukena. Tiimimme tekee tarmokkaasti töitä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Tekemisen myötä uutta oppien varmistat itsellesi laaja-alaisen osaamisen markkinoinnin kokonaisuudesta. Toimipaikkasi on Helsingin ydinkeskustassa.

Kiinnostuitko? Kysy tehtävästä tai meistä lisää markkinointijohtajaltamme Kati Lehesmaalta, p. 050 5984650. Tavoitat hänet ma 8.7. klo 13-14 ja ke 10.7. klo 10-11. Kuulemme mielellämme sinusta lisää! Hakemuksesi sekä CV:n palkkatoivomuksen kera voit lähettää alla olevan linkin kautta. Aloitamme haastattelut mahdollisesti jo hakuaikana, mutta hakuaikaa on heinäkuun loppuun, ke 31.7.2019, asti.