(Poistunut julkaisusta)

Markkinointikoordinaattori
DNA Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2019

DNA:n strategisena tavoitteena on tyytyväisimmät asiakkaat. Asiakkuusmarkkinoinnin osastolla on tämän mission saavuttamisessa tärkeä rooli: pidämme asiakkaista huolta halki asiakkuuden eri vaiheiden. Keinona käytämme kohdennettua, monikanavaista ja pitkälti automatisoitua asiakasviestintää.

Nyt etsimme kuluttajaliiketoiminnan asiakkuusmarkkinoinnin tiimiimme:

markkinointikoordinaattoria määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2019 asti

Markkinointikoordinaattorina tehtäväsi on hyvin monipuolinen. Suunnittelet, toteutat ja kehität asiakastiedotuksia halki tuotealueiden kanavinasi SMS, email ja suorakirjeet. Lisäksi koordinoit ja toteutat itsepalvelukanavissamme tehtävää viestintää. Otat myös omistajuuden Yrittäjät-kohderyhmän asiakkuusmarkkinoinnista.Tehtävässä pääset lisäksi sukeltamaan markkinointiautomaation ja kohderyhmäsuunnittelun saloihin!

Millaistako tyyppiä sitten etsimme? Toivomme, että sinulla on kokemusta erityisesti kohderyhmää puhuttelevien asiakasviestien laatimisesta. Hallitset sujuvan yhteistyön mainostoimiston kanssa, mutta joka juttuun et tarvitse ulkoista apua, sillä perustason photoshoppailu ja selkeän tekstin kirjoittaminen onnistuu sinulta luontevasti. Olet kiinnostunut kohderyhmäsuunnittelusta ja asiakasdatan pyörittelystä. Opit helposti teknisten työkalujen käytön. Ison plussan saat hands-on työkokemuksesta markkinoinnin automaation ja erityisesti Adobe Campaign -työkalun parissa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn, jossa pääset kehittämään osaamistasi. Kannustavassa työympäristössä riittää sekä mielekästä tekemistä että positiivista meininkiä. Me DNA:lla kehittämme henkilöstön työhyvinvointia ja haluamme olla aidosti erinomainen työpaikka jokaiselle DNA:laiselle. Tunnustuksena tästä DNA valittiin Suomen parhaaksi työpaikaksi Great Place To Work -tutkimuksen suurten työpaikkojen sarjassa. Lue lisää https://corporate.dna.fi/kulttuuri#GreatPlaceToWork

Innostuitko? Hae paikkaa tämän linkin kautta mahdollisimman pian, viimeistään 26.4.2019. Paikka täytetään heti sopivan tyypin löydyttyä, joten älä aikaile.

Lisätietoja saat Susanna Silvander-Rostilta pirauttamalla numeroon 044 044 7013 joko torstaina 18.4. klo 10-11.