(Poistunut julkaisusta)

Markkinointikoordinaattori
Avecra

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2019

Avecra etsii energistä ja innovatiivista markkinointikoordinaattoria vastaamaan markkinointikampanjoiden toteuttamisesta

Haemme nyt vauhdikkaaseen joukkoomme markkinointikoordinaattoria vastaamaan kotimaan junien, Allegro-junien ja asemilla sijaitsevien ravintoloiden ja kioskien markkinointikampanjoidenkoordinoimisesta, toteutuksesta, sisäisestä tiedottamisesta ja seurannasta.

Onnistuuko sinulta Suomen nopeimman ravintolan ja vilkkaimman aseman kahviloiden ja kioskien tuotteen markkinointi? Olet aiemminkin miettinyt mitä asiakkaat ostavat ja miten saamme sitä meille tehokkaasti myyntiin? Hyvät tuotteet valikoimiin, sopiva myyntimateriaali ja toteutukseen! Tässä työssä pääset tekemään vauhdikkaita asioita aina tuotekuvauksista myyntimateriaalien toteutukseen saakka.Apunasi sinulla tulee olemaan hyvät yhteistyökumppanit ja työkaverit. Teet tiivistä ja sujuvaa yhteistyötä mainostoimistojen kanssa. Markkinointikoordinaattorina vastaat myös ostohyvitteiden laskuttamisesta ja seurannasta sekä tuet markkinointibudjetin seurannassa.

Pääasiallinen toimipaikkasi sijaitsee Helsingissä uusissa VR:n Ison Pajan toimistotiloissa. Työ pitää sisällään jonkin verran matkustamista ja välillä teet töitä myös Helsingin aseman ytimessä. Repussasi olisi hyvä olla jo kokemusta operatiivisista markkinointitehtävistä, ymmärrystä luvuista ja markkinointimateriaalin pyörittämisestä. Erilaiset ohjelmistot (kuvankäsittely, powerpoint) eivät tuota sinulle päänvaivaa ja tarvittaessa olet motivoitunut oppimaan uutta. Suurella innolla, asenteella ja motivaatiolla on kuitenkin meille suurin merkitys.

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen ja vastuullisen tehtävän mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä muuttuvassa toimintaympäristössä, sekä motivoituneen ja ammattitaitoisen työporukan. Saat kauttamme alennuksia kotimaan junalipuista, Avecran toimipisteistä sekä hyvät liikunta- ja kulttuuriedut.

Jos koet olevasi etsimämme työtoveri ja haluat kuulla enemmän, niin lisätietoja tehtävästä antaa kehityspäällikkö Petri Martola, petri.martola@avecra.fi tai 050 388 3276, keskiviikkona 13.2. klo 13.00–15.00 tai perjantaina 15.2. klo 12.00 – 14.00 välillä. , puh. 050 388 3276. Aloitamme haastattelut mahdollisuuksien mukaan jo hakuaikana ja tehtävä täytetään mahdollisimman pian.

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 3.3.2019 mennessä oheisen linkin kautta.

VR huolehtii matkustajaliikenteestä rautateillä. VR:n junat ajavat vuorokaudessa noin 300 kaukojunavuoroa ja 800 lähijunavuoroa. VR haluaa tarjota nopeita junayhteyksiä ja mukavia matkustuskokemuksia kehittämällä junapalveluita, parantamalla täsmällisyyttä ja uusimalla hinnoittelua. Ravintola- ja cateringpalveluja tarjoava Avecra täydentää palvelua junissa ja asemilla. Matkustajaliikenteeseen kuuluu myös bussiyhtiö Pohjolan Liikenne. Matkustajaliikenne on osa VR-konsernia.