(Poistunut julkaisusta)

Markkinointikoordinaattori
Sanoma Digital

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2019

Kun aika on tulla töihin Oikotielle.

Sanoma Digital hakee Markkinointikoordinaattoria Oikotien markkinointitiimiin. Tehtävä on loistava mahdollisuus päästä tekemään markkinointia, jolla on merkitystä elämän isojen päätösten (mm. Työpaikat ja Asunnot) äärellä.

Työtehtäviisi kuuluvat markkinoinnin avustavat tehtävät, uutiskirjeiden koostaminen ja lähettäminen, tapahtumien järjestelyissä avustaminen sekä laskujen tiliöinti. Tulet myös hoitamaan yhteyksiä sidosryhmiimme ja kumppaneihimme sekä pääset tekemään monipuolisia markkinoinnin tehtäviä käytännön tasolla.   

Toivomme, että sinulla on:

  • Tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus (esim. markkinoinnin tai viestinnän alueelta).
  • Hyvä tekstintuottamis- ja suomen kielen taito, mielellään myös kokemusta sisällöntuottamisesta eri kanavissa.
  • Aikaansaava ja oma-aloitteinen työskentelytapa, hyvät yhteistyötaidot sekä priorisointikykyä jakaa työpanostasi monipuolisen tehtäväkenttäsi mukaisesti.
  • Kokemus uutiskirjeiden koostamisesta ja/tai hyvät kuvankäsittelytaidot ovat eduksi.

Pääset mukaan huippujengiin ja tarjoamme sinulle mukavan, rennon työympäristön sekä modernin ja viihtyisän työpisteen Ruoholahdessa. Meillä on myös hyvät henkilöstöedut ja osana Suomen johtavaa mediataloa Sanomaa, tarjoamme myös hyvät kehitysmahdollisuudet.

Kiinnostuitko?  Hae tehtävään pian, kuitenkin viimeistään 25.1.2019 täyttämällä sähköinen hakulomake. Käynnistämme haastattelut jo ennen hakuajan umpeutumista.

Lisätietoja tehtävästä antaa Markkinointijohtaja Kati Saarela (kati.saarela@sanoma.com)