(Poistunut julkaisusta)

Markkinointikoordinaattori
Partnos Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2018

Etsimme nyt organisaatiomme vahvistukseksi

MARKKINOINTIKOORDINAATTORIA

vastaamaan konsernimme yhtiöiden markkinoinnista ja sen kehittämisestä kokonaisvaltaisesti.

Työtehtäviisi kuuluvat muun muassa markkinointisuunnitelmien laatiminen ja niiden mukaisten markkinointitoimenpiteiden toteuttaminen. Vastaat yhtiöiden verkkosivujen ylläpitämisestä ja kehittämisestä, sosiaalisen median kokonaisuudesta, erilaisista taittotöistä ja asiakkaillemme lähtevästä viestinnästä. Varmistat, että henkilöstöllämme on käytössä oikeat ja oikeelliset kanavat ja materiaalit arjen asiakasviestinnässä. Roolissasi toimit tiiviissä yhteistyössä koko henkilöstömme sekä mainostoimiston kanssa ja osallistut luonnollisesti uusiin liiketoimintoihimme liittyviin projekteihin.

Odotamme sinulta kokemusta vastaavista, vastuullisista ja monipuolisista, markkinointitehtävistä. Olet diginatiivi alan ammattilainen, jolta luonnistuvat niin taittotyöt, bloggaukset, some -analytiikka kuin erilaiset kampanjat. Tartut innokkaasti uusiin asioihin ja haluat olla luomassa yhtiöidemme näköistä ja asiakkaitamme puhuttelevaa viestintää monikanavaisesti. Nautit vaihtelevista tilanteista ja viet asioita järjestelmällisesti sekä tehokkaasti eteenpäin. Hoidat vastuualueesi tinkimättömällä asenteella ja tuot rohkeasti ajatuksesi ilmoille. Tuotat puhuttelevaa ja laadukasta viestintää, jota kautta kasvatat yritystemme brändiarvoa.

Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtäväkentän, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa, kehittää ja kehittyä. Mainion työnkuvan lisäksi saat ympärillesi loistavat kollegat ja kehittyvän toimintaympäristön. Työ on kokoaikainen ja vakituinen arkityö toimistotyöajoilla. Työpisteesi sijaitsee Sastamalassa.

Liity osaksi kasvutarinaamme ja kehity kanssamme!

Lisätiedot:

Täytä hakemuksesi www.voima.info -sivujemme kautta ja liitä mukaan ansioluettelosi.

Toteutamme valinnan yhteistyössä Voiman kanssa ja lisätietoja tehtävästä antaa Matias Ketola 010 311 3888.