(Poistunut julkaisusta)

Markkinointikoordinaattori
DEN Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2018

Markkinointikoordinaattori

Oletko halukas jättämään oman kädenjälkesi kansainvälistyvään kasvutarinaan? DENin markkinointitiimissä on nyt paikka auki Sinulle, joka taidat sisällöntuotannon salat, omaat vahvat projektinhallintataidot ja olet kiinnostunut erityisesti taktisen markkinoinnin suunnittelusta ja toteuttamisesta!

Uudessa tehtävässäsi saat erityisvastuualueen DENin brändisalkusta ja työskentelet kiinteänä osana DENin tiivistä ja yhteen puhaltavaa markkinointitiimiä.

 Tehtäviisi kuuluvat mm:

- Laadukas sisällöntuotanto nettisivuille ja sosiaaliseen mediaan

- Markkinointikampanjoiden toteuttaminen ja kehittäminen

- Markkinoinnin automaation suunnittelu ja toteuttaminen

- Uutiskirjeiden ja sisäisen viestinnän ideointi ja toteuttaminen

- Markkinointimateriaalien kehittäminen

 

Työpisteesi sijaitsee Vantaalla. Odotamme Sinulta erinomaista suomen ja englannin kielen osaamista, muu kielitaito luetaan eduksesi. Sinun ei tarvitse vielä osata kaikkea, mutta toivomme, että sinulla on jonkin verran kokemusta sisällöntuotannosta, digitaalisesta markkinoinnista ja projektien hallinnasta. Avainasemassa on positiivinen asenteesi työntekoon sekä palava halu kehittää itseäsi ja brändiemme markkinointitoimenpiteitä seuraavalle tasolle. Ymmärrät myös, että mittaamisella on tärkeä rooli markkinoinnin kehittämisessä.

Omaat vahvat organisointitaidot, kykenet pitämään monta lankaa käsissäsi yhtä aikaa ja haluat ymmärtää syvällisesti DENin ja sen brändien sydäntä. Me DENiläiset olemme energisiä, dynaamisia ja ennen kaikkea can do -asenteen omaavia persoonia, joilla on hymy herkässä. Toivottavasti tulevalta tiimikaveriltammekin löytyy näitä piirteitä 😊

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi, CV:si/LinkedIn-profiilisi ja palkkatoiveesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 16.09.2018 osoitteeseen suvi.ahokas@den.fi. Mikäli sinulla herää kysyttävää tehtävästä, tavoitat meidät numerosta 050 4121165 (Suvi Ahokas) tai 0400 501610 (Tapio Vyörykkä). Tee työhakemuksesta Sinun näköisesi ja erotu eduksesi, sillä pidämme hakemusta yhtenä työnäytteenä.