(Poistunut julkaisusta)

Markkinointikoordinaattori
Tampereen Sähkölaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.8.2018

Haemme nyt asiantuntevaa ja toimeenpanevaa

MARKKINOINTIKOORDINAATTORIA

työskentelemään monipuolisten asiakasmarkkinointiin liittyvien tehtävien parissa. Tehtävänkuvasi on vastuullinen ja itsenäinen sisältäen myös paljon käytännönläheistä tekemistä. Tuotat tekstejä asiakastiedotteisiin sekä hallinnoit markkinointisisältöjä eri medioissa, mainostoimistoa ja muita yhteistyökumppaneitamme hyödyntäen. Järjestät tapahtumia, joissa kohtaat asiakkaitamme ja luot positiivista näkyvyyttä Tampereen Sähkölaitokselle ideoimalla ja innovoimalla uutta. Työotteeltasi olet tunnollinen, pitkäjänteinen ja itsesi kehittämisestä kiinnostunut. Katsot eteenpäin ja suhtaudut muutokseen myönteisesti yrityksemme historiaa ja arvoja kunnioittaen.

Odotamme sinulta useamman vuoden kokemusta markkinointitoimenpiteiden toteutuksesta, visuaalista näkemystä, kiitettävää kirjallista ja suullista ilmaisutaitoa sekä kykyä edistää useita tehtäviä samanaikaisesti. Hyvien yhteistyötaitojesi ansiosta tiimityöskentely ja sidosryhmäyhteistyö on sinulle luontevaa ja säilytät positiivisuutesi myös kiireessä sekä nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Hallitset Office-työkalut ja katsomme eduksesi myös osaamisen taitto-ohjelmien käytöstä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vaihtelevan työn ammattitaitoisessa tiimissä. Käytössäsi ovat nykyaikaiset työvälineet sekä mahdollisuudet oman ammattitaidon kehittämiseen. Työntekijämme ovat meille tärkeitä, koska heidän osaamisensa ja hyvinvointinsa varaan perustuu kaikkien toimintojemme ja tuotteidemme laatu. Pääset kasvattamaan osaamistasi yhdistämällä aiemman kokemuksesi energia-alan muuttuvaan toimintaympäristöön edistyksellisen ja kehitysmyönteisen työnantajan riveissä. Lue lisää tarjoamistamme henkilöstöeduista osoitteessa https://www.sahkolaitos.fi/footer-sivut/toihin/vastuullinen-tyonantaja/.

Oletko sinä etsimämme markkinoinnin ammattilainen? Kerro meille itsestäsi ja hae tätä mielenkiintoista tehtävää osoitteessa www.sahkolaitos.fi tai alla olevan linkin kautta viimeistään 16.9. Liitä hakemukseesi CV:si palkkatoiveineen.

Lisätietoja tehtävästä antavat HRS Advisorin Kristiina Lehmus, p. 050 396 4686 sekä pe 14.9. kello 8.30-10.00 Sähkölaitoksen markkinointipäällikkö Pauli Forsman, p. 040 050 8606.