(Poistunut julkaisusta)

Markkinointikoordinaattori
Bonava

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.7.2018

Haluatko olla mukana luomassa parempaa elämää ja parempia koteja asiakkaillemme?

Haussa on nyt

Markkinointikoordinaattori

vastaamaan kirjallisesta sisällöntuotannosta sekä Bonava Suomen markkinointihankkeiden koordinoinnista yhdessä markkinointitiimin kanssa.

Sinun roolisi

Tehtävässä pääset tuottamaan kirjallista sisältöä digi- sekä printtialustoille sekä saat laajasti vastuuta markkinointihankkeiden koordinoinnista Bonava Suomen alueyksiköiden kanssa. Tehtäviisi kuuluu myös uusien markkinointitoimenpiteiden ideointi tiiviissä yhteistyössä toimivan markkinointitiimin sekä muiden sidosryhmien kanssa. Tehtävä sijaitsee Bonavan moderneissa toimitiloissa Helsingin ydinkeskustassa, Sanoma -talossa.

Odotamme

Tehtävä edellyttää muutaman vuoden kokemusta monipuolisesta tekstin tuottamisesta sekä vahvaa koordinointikykyä. Suhtaudut intohimoisesti kirjoittamiseen ja langat pysyvät käsissäsi ajoittaisessa kiireessäkin. Osaat myös suhtautua pitkäjänteisesti projekteihin ja sinulta löytyy joustavuutta sekä kyky saattaa tehtävät loppuun. Toivomme myös, että olet idearikas ja tuot markkinointitiimiin panoksellasi uusia ajatuksia ja ideoita. Olet asiakaspalveluhenkinen sekä sinulla on vahvat tiimityötaidot, jotka nousevat esiin tiiviissä hyvähenkisessä markkinointitiimissä. Sinulla on mielellään tehtävään soveltuva vähintään AMK -tasoinen tutkinto sekä pystyt kommunikoimaan sujuvasti myös englannin kielellä.

Bonava

Meillä on kunnianhimoinen kulttuuri ja intohimoa toteuttaa parempia koteja ja parempaa elämää asiakkaillemme. Pääset kanssamme jännittävälle ja innostavalle matkalle, jossa uuden alku yhdistyy vankkaan ammattitaitoon ja vuosikymmenten kokemukseen. Meillä saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi, vaikuttaa omaan kehitykseesi sekä rakentaa tulevaisuuden Bonava Suomea. Motivoitunut ja sitoutunut henkilöstö on koko toimintamme sydän. Henkilöstön avulla voimme saavuttaa visiomme luoda onnellisia naapurustoja, jonne ihmiset tuntevat kuuluvansa.

Join our journey

Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen oheisen linkin kautta https://bit.ly/2v1kvCL

Lisätietoa tehtävästä antaa 6.8 alkaen Compass HRG:n konsultti Sampo Syväoja, puh. 010 320 2425 tai sampo.syvaoja@compasshrg.fi.