(Poistunut julkaisusta)

Markkinointikoordinaattori
Oy Woikoski Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2018
Oy Woikoski Ab
Oy Woikoski Ab on vuonna 1882 perustettu suomalainen perheyritys. Kaasu- ja kemianteollisuuden edelläkävijänä tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisia kaasunjakelun ratkaisuja. Valmistamme ja toimitamme kaasua, kaasunjakelujärjestelmiä sekä hitsauskoneita useille teollisuuden aloille, esim. metalli- sekä elintarviketeollisuuteen. Lääketehtaana tuotamme myös lääkkeellisiä kaasuja sekä niiden jakelujärjestelmiä. Toimintamme on sertifioitua, noudatamme ISO 9001-laatujärjestelmää. Pitkäjänteinen työ, jatkuva innovaatiokyky sekä työn ja ihmisten arvostaminen ovat arvoja, joiden ansiosta Woikoski tunnetaan tänä päivänä vastuunsa kantavana yhteistyökumppanina.
Toimenkuva
Haemme nyt Woikoski Oy:lle vakinaiseen työsuhteeseen Voikoskelle

MARKKINOINTIKOORDINAATTORIA

Tehtävässä vastaat monikanavaisen markkinoinnin suunnittelusta ja toteutuksesta yhdessä markkinointipäällikön kanssa. Työtehtäviin kuuluu mm. sisällöntuotanto painettuihin markkinointimateriaaleihin ja sosiaalisen median kanaviin sekä materiaalin suunnittelu ja taitto. Vastaat myös nettisivujen ylläpidosta, erilaisten markkinointikampanjoiden ja -projektien käytännön järjestelyistä sekä messutapahtumien toteuttamisesta.
Odotamme sinulta
Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta vastaavista tehtävistä. Hyvät graafiset taidot ja visuaalinen silmä ovat tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa välttämättömiä. Työkaluina käytössä on uutiskirjejärjestelmiä, www-sivujen päivitystyökaluja, Adobe CC, InDesign, Photoshop ja Illustrator sekä MS Office-ohjelmat (Word, Excel ja Powerpoint). Tehtävässä tarvitaan sujuvaa suomen kielen kirjallista ja suullista viestintätaitoa, englannin kielen osaaminen on eduksi.

Odotamme, että henkilönä olet oma-aloitteinen, innostunut ja vastuullinen tiimipelaaja, joka pystyy viemään useat projektit yhtäaikaisesti maaliin positiivisella asenteella. Meillä on tekemisen syke korkealla ja tehtävä vaatii hyvää paineensietokykyä.
Muut tiedot
Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä markkinoinnin parissa monipuolisessa liiketoimintaympäristössä. Woikosken visiona on olla vetovoimaisin työympäristö ja yhteistyökumppani, jonka toteutumista pääset myös tässä työssä rakentamaan.

Jos kiinnostuit tehtävästä, niin lähetäthän hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen sähköpostitse 28.6. mennessä os. kirsi.lantta@vmp.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Rekrytoinnista vastaa ja lisätietoja tehtävästä antaa VMP Groupilla yrittäjä Kirsi Lantta, puh. 050 414 6369 ma 25.6. ja ti 26.6. klo 14-16.
Kesto
toistaiseksi
Lisätietoja
Kirsi Lantta, Kirsi.Lantta@vmp.fi, 050 414 6369
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 28.06.2018 mennessä.