(Poistunut julkaisusta)

Markkinointikoordinaattori
Modeo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2018
Modeo (www.modeo.fi) on yksi Suomen suurimmista ja nopeimmin kasvavista toimisto- ja designkalusteiden maahantuojista ja jälleenmyyjistä. Yrityksen yli kymmenvuotista historiaa on siivittänyt kasvu ja vuodesta toiseen jatkunut nosteemme kertoo paitsi Modeon vahvuuksista ketteränä ja luotettava toimijana, myös erinomaisista, pitkäikäisistä asiakkuuksista.

100% suomalaisen, yksityisomisteisen liikeketjun kuusi myymälää ympäri maata edustavat yli 100 kansainvälistä brändiä. Merkittävien B2B-asiakkuuksien ohella Modeo toimii paitsi valtion, myös useiden kaupunkien ja kuntaliittymien sopimustoimittajana.

 

Liiketoimintamme kasvaessa haemme

MARKKINOINTIKOORDINAATTORIA

kehittämään ja toteuttamaan markkinointiamme.

 

Haussa on innokas ja oma-aloitteinen markkinoinnin osaaja, jolla on kokemusta digitaalisesta markkinoinnista, printtimarkkinoinnista ja kunnianhimoa kehittyä sisustus- ja toimitilakalustusalan markkinoinnin ammattilaiseksi.

Tehtävässä hyppäät toteuttamaan markkinoinnin vuosisuunnitelmaa yhteistyössä yrityksen myyntitiimin ja johdon kanssa. Pääset tekemään monipuolisesti erilaisia markkinoinnin tehtäviä digitaalisesta markkinoinnista kampanjoiden ja lehti-ilmoitusten toteutukseen ja tapahtumien järjestämiseen. Lisäksi varmistat, että myyntiverkostomme paikallismarkkinointi pysyy visusti oikealla tiellä tiukoissakin kurveissa.

Toivomme hakijalta aiempaa kokemusta esimerkiksi media- tai markkinointialalta ja kokemusta B2B-ympäristöstä. Tunnet digitaaliset työkalut ja tuotat sujuvaa tekstiä suomeksi (mm. omat tuotekuvastomme, referenssikuvaukset, sisällöntuotto verkkosivuille). Lisäksi puhut ja kirjoitat sujuvaa englantia. Tärkeintä on kuitenkin innokas asenne painaa täysillä ja tehdä Suomen parasta sisustus- ja toimitilakalustusalan markkinointia.

Modeossa pääset tekemisiin useiden Suomen ja maailman arvostetuimpien brändien kanssa sekä tukenasi on Suomen suurimmassa nosteessa olevan toimitilayrityksen kokemus ja ammattitaito.

Me Modeolla tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen työkuvan, jossa pääset näköalapaikalle toimistokalustekaupassa sekä kasvamaan ja kehittymään oman kiinnostuksesi puitteissa. Työyhteisömme on nuorekas, monikulttuurinen ja savuton, toimitilamme sijaitsevat Helsingin Arabianrannassa hyvien kulkuyhteyksien päässä.
 

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen otsikolla ”Markkinointikoordinaattori” osoitteeseen rekry@modeo.fi ja kerro meille, miksi juuri sinä olet oikea henkilö tehtävään.

 

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, hakuaika päättyy 29.6.2018.

 

Lisätietoja: ilmari.issakainen@modeo.fi tai arkisin klo 10-16 numerossa 020 7920 264.