(Poistunut julkaisusta)

Markkinointikoordinaattori
Veho Hyötyajoneuvot

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2018

Mercedes-Benz etsii digimarkkinoinnin tähteä!

Veho Hyötyajoneuvot hakee Mercedes-Benzin paketti- ja kuorma-autojen maahantuontiin Espoon Lommilaan markkinoinnin osaajaa. Ohjaamossa apukuljettajan paikalla on tarjolla vakituinen markkinointikoordinaattorin paikka markkinoinnin ammattilaiselle, jolla on intoa oppia yhä lisää arvostetun autobrändin parissa.

Ohjaamon ovi on auki, haluatko hypätä kyytiin?

Markkinointikoordinaattori

Haussa on innokas ja oma-aloitteinen markkinoinnin osaaja, jolla on kokemusta erityisesti digitaalisesta markkinoinnista ja kunnianhimoa kehittyä autoalan markkinoinnin rautaiseksi ammattilaiseksi. Tehtävässä hyppäät suoraan markkinointimme apukuljettajan paikalle toteuttamaan markkinoinnin vuosisuunnitelmaa tiiviissä yhteistyössä markkinointitiimin kanssa. Pääset ohjaamaan monipuolisesti erilaisia markkinoinnin tehtäviä digitaalisesta markkinoinnista kampanjoiden toteutukseen ja tapahtumien järjestämiseen. Lisäksi varmistat, että myynti- ja huoltoverkostomme paikallismarkkinointi pysyy visusti oikealla tiellä tiukoissakin kurveissa.

Vakiovarusteina toivomme hakijalta aiempaa kokemusta esimerkiksi media- tai markkinointialalta ja arvostamme kokemusta autoalalta ja B2B-ympäristöstä. Tunnet hyvin digitaaliset työkalut, ymmärrät web-analytiikkaa ja tuotat sujuvaa tekstiä suomeksi. Lisäksi vakiovarusteisiisi kuuluu sujuva englanninkielen taito. Koulutukseltasi voit olla esimerkiksi tradenomi. Tärkeintä on kuitenkin innokas asenne painaa kaasua täysillä ja tehdä Suomen parasta hyötyajoneuvojen markkinointia.

Veho Hyötyajoneuvoissa pääset ohjaamaan yhtä maailman arvostetuimmista brändeistä tukenasi Suomen suurimman autotalon kokemus ja ammattitaito. Tarjoamme haastavan ja monipuolisen työkuvan, jossa pääset kasvamaan ja kehittymään oman kiinnostuksesi puitteissa. Kannustavan työilmapiiriin lisäksi tarjoamme kilpailukykyiset edut.

Innostuitko? Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen 17.6.2018 mennessä osoitteessa vehotrucks.fi/tyopaikat

Lisätietoja tehtävästä saat markkinointipäällikkö Nina Uschanovilta, p. 050-4421522 to 7.6. klo 17-18.