(Poistunut julkaisusta)

Markkinointikoordinaattori / Verman Oy, Kerava
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.10.2018

Verman on vuonna 1987 perustettu suomalainen yritys, joka markkinoi resepti- ja itsehoitolääkkeitä, ravintolisiä ja haavanhoitotarvikkeita. Vermanin tytäryhtiö Bioteekki markkinoi ravintolisiä ja luontaistuotteita. Toimistomme sijaitsee Keravalla hyvien kulkuyhteyksien varrella. Lisätietoja meistä ja tuotteistamme löydät osoitteista www.verman.fi ja www.bioteekki.fi.

Etsimme osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme Keravalle innovatiivista ja energistä

Markkinointikoordinaattoria

Vastaat markkinointiviestinnän suunnittelusta, toteutuksesta ja kehittämisestä yhteistyössä tuoteryhmäpäälliköiden ja markkinointikoordinaattorien  kanssa. Tehtäviisi kuuluu sisällöntuotanto ja luova taittotyö kaikissa markkinointiviestintäkanavissa sekä internetsivujen, kuvapankin ja graafisen ilmeen ylläpito ja kehittäminen. Pidät yhteyttä nimettyihin avainasiakkaisiin sekä mainostoimistoon, viestintätoimistoon, painotaloon ja messu-/näyttelyjärjestäjiin. Tuet työssäsi myyntiä ja osallistut asiakastyöskentelyyn. Vastaat itsenäisesti nimetyistä asiakokonaisuuksista ja budjetista. Esimiehesi on Senior Marketing Coordinator.

Sinulla on korkeakoulututkinto ja muutaman tai jo useamman vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä. Tuotat suomenkielistä sisältöä sujuvasti ja ammattimaisesti ja osaat hyvin myös englantia. Olet luova kirjoittaja ja tunnet digitaalista mediaa sekä  sinulla on vahva osaaminen kuvankäsittely- ja taitto-ohjelmista (PhotoShop, InDesign, Illustrator). Olet energinen ja vastuuntuntoinen, sinulla on hyvä paineensietokyky ja kehität innokkaasti osaamistasi.

Tarjoamme monipuolisen ja nopeatempoisen toimenkuvan kasvavassa, kansainvälistyvässä suomalaisessa perheyrityksessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Marketing Coordinator Piia Taimela, puh. 040 827 5398 ke 7.11.2018 kello 13–15, muina aikoina MPS-konsultti Nina Kalajoki, puh. 020 746 9413. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi, CV:si ja lyhyt portfolio työnäytteistäsi hakupainikkeen kautta 11.11.2018 mennessä.