Markkinointikoordinaattori - Vantaa
Brother Finland

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.11.2021
Brother Finland on Brother-tuotteiden maahantuoja Suomen sekä Baltian markkinoille. Brother on yksi maailman johtavista tulostin-, mobiili-, monitoimilaite-, skanneri- ja tarratulostinvalmistajista. Tämän lisäksi Brother tarjoaa organisaatioille ratkaisuja tulostuksenhallintaan. www.brother.fi

Etsimme asiakasyrityksellemme Brother Finlandille oma-aloitteista ja osaavaa Markkinointikoordinaattoria. Kyseessä on määräaikainen aluksi vuoden 2022 loppuun saakka kestävä työsuhde, vanhempainvapaan sijaisuus, jonka jälkeen mahdollisuus pidempäänkin määräaikaiseen työsuhteeseen saattaa olla mahdollista.  Työn aloitus sopimuksen mukaan, viimeistään tammikuun alusta. 

Tehtävän kuvaus 

Tässä tehtävässä pääset työskentelemään osana pohjoismaista Brother Nordic -markkinointitiimiä mielenkiintoisessa markkinoinnin ja viestinnän roolissa. Työskentelet Suomen maakonttorissa Vantaalla, mutta toimit kiinteässä yhteistyössä kansainvälisten kollegoiden kanssa. Avainasemassa onkin vahva suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito. 
 
Työtehtäviisi tulee kuulumaan monipuolisia markkinoinnin, viestinnän ja sisällöntuottamisen tehtäviä. Olet sujuva kirjoittaja, jolle Copywright on jo entuudestaan tuttua.  Markkinointimateriaalien ja lehdistötiedotteiden lokalisointia, sisäistä ja ulkoista viestintää sekä sosiaalisen median hallinnointia sisältyy tehtäväkenttääsi. Tulet ylläpitämään yrityksen verkkosivuja ja tuottamaan tuote- ja kampanjasivuja. Toivommekin, että sinulla on aikaisempaa kokemusta verkkosivujen ylläpidosta, hakukoneoptimoinnista (SEO) sekä sosiaalisesta mediasta.

Tehtävä edellyttää 

Sinulla on tehtävään sopivaa kaupallista tai viestinnän koulutusta (esim. BBA, tradenomi tms.) sekä aikaisempaa työkokemusta markkinointiviestinnän tehtävistä, kanavista ja mielellään myös verkkoanalytiikasta. Omaat hyvät tietotekniset taidot. Arvostamme kokemusta erityisesti seuraavista tai vastaavista ohjelmista: MailChimp, Sitecore 9.0, LinkedIn sosiaalisen median kanavana sekä perustaidot InDesignista ja Photoshopista. Vahvan suomen ja englannin kielen taito on edellytys tehtävän hoitamiselle. 
Olet oma-aloitteinen ja aikaansaava tekijätyyppi, jolla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, mutta viihdyt myös itsenäisessä työssä. Sovit joukkoomme, jos olet positiivinen, vastuuntuntoinen, joustava ja opit mielelläsi myös uutta. 

Tarjoamme sinulle 

Monipuolisen ja mielenkiintoisen työtehtävän sekä mukavan alansa osaajista koostuvan kansainvälisen  työympäristön, jossa on aito tekemisen meininki ja jossa sinut otetaan myös innolla  vastaan. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen työtehtäviin, jolla varmistamme onnistumisesi työssä.  
Työpaikka sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä Vantaalla viihtyisissä toimitiloissa, jonne on helppo tulla myös autolla. Käytössä on hybridityöaikamalli, joten osittainen etätyökin on mahdollista. 

Olisitko Sinä etsimämme markkinointikoordinaattori? Jos vastasit kyllä, niin toimi heti ja laitapa hakemusta tulemaan.  
 
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan seniorkonsultti Sirpa Kähkönen, puh. +358400 224458 / email: etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi  
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, viimeistään kuitenkin 14.12.2021  mennessä osoitteessa https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. 

Lisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta ”Hae työpaikkaa” –painikkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot