(Poistunut julkaisusta)

MARKKINOINTIKOORDINAATTORI, VANTAA
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2020

Antell tarjoaa herkullisia makunautintoja noin sadassa ravintolassa ja kahvilassa ympäri Suomen. Meille antellilaisille hyvä maku on kaikki kaikessa - jo vuodesta 1880 saakka. Olemme oma-aloitteisten ammattilaisten työyhteisö, jonka tekemisen lähtökohtana on vahvat toimintaamme arjessa ohjaavat arvot: maku, välittäminen, ratkaisukeskeisyys ja innostuneisuus. Perheyrityksemme palveluksessa työskentelee yli 500 osaavaa ammattilaista, ja liikevaihtomme vuonna 2019 oli 45,5 MEUR.

MARKKINOINTIKOORDINAATTORI

Antell hakee markkinointitiimiinsä pääkaupunkiseudun aluetoimistolleen Vantaalle kokenutta ja idearikasta markkinointikoordinaattoria määräaikaiseen työsuhteeseen. Työkenttääsi kuuluu ravintoloiden ja kahviloiden kuluttajamarkkinointi. Mietit parhaimpia keinoja tukea myyntiä, sekä suunnittelet lisää asiakkaita ja liikevaihtoa tuovaa asiakaspolkua niin ravintolasalissa kuin virtuaalisessa digimaailmassa.

Ammattitaitosi ja työskentelyotteesi sopivat tiimityöskentelyyn, jossa ollaan henkisesti lähellä, vaikka suurimman osan aikaa fyysisesti etäällä toisistamme. Toivomme, että sinulla on useamman vuoden kokemus vastuualueesi tehtävistä, erityisesti kokemus ravintola- tai vähittäiskaupan alalta on eduksi.

Teet läheistä yhteistyötä markkinointiassistentin ja viestinnän kehittäjän kanssa, esimiehesi on kaupallinen johtaja.

Vastuullesi kuuluvat seuraavat tehtävät:

  • Vedät kampanjatiimimme toimintaa ja vastaat vuosikellon mukaisten kuluttajakampanjoiden suunnittelusta ja toteutuksesta. Kampanjat toteutetaan joko in-house -työnä tiimin kanssa tai kumppanin palveluja käyttäen.
  • Koordinoit niin ravintolakohtaista kuin Antellin yleistä B2C-digimarkkinointia, jota digikumppanimme toteuttaa. Google-näkyvyys, hakukone- ja somemainonta ovat sinulle tuttuja kanavia, joten pystyt ohjaamaan digikumppanin toimintaa.
  • Vedät uusien ravintoloidemme avauskampanjoita, joissa tukenasi toimivat kumppanimme ja markkinointitiimimme.
  • Osallistut Vietävän hyvää -mukaan myyntimme markkinoinnin kehittämiseen niin ravintolassa kuin digikanavissa kuten esimerkiksi Antell-sovelluksessa.
  • Autat ravintoloitamme markkinointiin liittyvissä tarpeissa kuten esimerkiksi siinä, miten ravintoloiden asiakasmäärää voidaan kasvattaa ja diginäyttöjä hyödyntää.
  • Koordinoit yhteistyötämme mainostoimiston ja digitoimiston kanssa.

Työsuhde alkaa mahdollisimman pian ja päättyy 30.6.2021. Työnantajasi on Experis.

Hae tehtävää 26.10. mennessä rekisteröimällä ansioluettelosi palkkatoiveineen sivujemme www.experis.fi tehtävän "markkinointikoordinaattori, Vantaa " -kautta. Aloitamme hakemusten läpikäynnin jo hakuaikana. Lisätietoja voit kysyä Experiksen Senior Consultant Tea Laamaselta tea.laamanen (at) fi.experis.com tai 0400-219229.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.