(Poistunut julkaisusta)

Markkinointikoordinaattori Skanssiin
CBRE Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2020

CBRE Finland Oy tarjoaa kiinteistöalan asiantuntijapalveluita kiinteistöjen omistajille, sijoittajille ja vuokralaisille Helsingin, Turun, Jyväskylän ja Oulun toimipisteistä käsin. Palvelutarjontaamme kuuluu myynti-, osto- ja velkarahoitusjärjestelyneuvonanto, toimitilavuokraus, kiinteistöjohdon konsultointi ja vuokralaisedustus, kiinteistöomaisuuden hallinnointi, kauppakeskusjohtaminen, kiinteistöarviointi sekä toimitila- ja työympäristömuutokset. CBRE Finlandilla työskentelee yli 120 kiinteistöalan asiantuntijaa. www.cbre.fi

CBRE Group, Inc. (NYSE: CBG), Fortune 500- ja S&P 500 -yhtiö, jonka pääkonttori sijaitsee Los Angelesissa, on maailman suurin kaupallinen kiinteistöpalvelu- ja sijoitusyhtiö (vuoden 2018 liikevaihdon perusteella). Yhtiöllä on yli 90 000 työntekijää (osakkuusyhtiöt pois lukien), ja sen yli 480 toimistoa (osakkuusyhtiöt pois lukien) palvelevat kiinteistöjen omistajia, sijoittajia ja vuokralaisia eri puolilla maailmaa. CBRE tarjoaa kiinteistön myynti- ja leasingpalveluita ja niihin liittyvää strategista neuvontaa, yrityspalveluja, kiinteistö-, toimitila- ja projektijohtopalveluja, kiinnelainapalveluja, arviointipalveluja, kehityspalveluja, sijoitusten hoitopalveluja ja tutkimus- ja konsulttipalveluja. www.cbre.com

Kauppakeskus Skanssi on ollut osa Turun alueen palvelutarjontaa jo kymmenen vuoden ajan. Skanssissa on tällä hetkellä yli 90 liikettä ja palvelua, ja uudistusten myötä sekä myynti- että asiakasvirrat ovat kasvaneet tasaisesti.

Skanssi on saanut useita tunnustuksia pitkäjänteisestä ja luovasta markkinoinnista ja markkinointiviestinnästä:

  • Winner of Best Marketing Campaign NCSC Finland Awards 2019
  • Vuoden kaupanteko 2019
  • Vuoden 2019 Kauppakeskusteko

Tavoitteemme tuleville vuosille ovat edelleen korkealla ja matkamme on vasta alussa – nyt vahvistamme joukkoamme ja etsimme MARKKINOINTIKOORDINAATTORIA vastaamaan Skanssin operatiivisesta markkinoinnista.

Vastuualueesi kuuluu sisäinen ja ulkoinen viestintä, markkinointitoimenpiteiden koordinointi ja markkinointistrategian ja -budjetoinnin rakentaminen yhdessä kauppakeskusjohtajan kanssa. Lisäksi johdat yhteistyökumppaneita (Tapahtumajärjestäjät, markkinointitoimistot jne.) ja huolehdit että heidän tuottamansa sisällöt vastaavat Skanssin viestintälinjausta.

Annamme sinulle paitsi runsaasti vastuuta, myös vapauksia. Saat mahdollisuuden toteuttaa työtäsi annettujen raamien sisällä parhaaksi katsomallasi tavalla, koska luotamme asiantuntijuuteesi ja osaamiseesi. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ja osallistua erilaisiin kehittämisprojekteihin, ja otamme ilolla vastaan uusia, raikkaita ideoitasi.

Tehtävä edellyttää vahvaa kaupallista ymmärrystä ja kykyä kommunikoida eri tahojen kanssa vaihtelevissa tilanteissa. Olet luontainen organisoija ja sisälläsi asuu pieni projektipäällikkö valmiina hyppäämään haasteisiin. Sinulla on soveltuva markkinoinnin koulutus ja kokemusta vastaavantyyppisistä tehtävistä. Arvostamme rohkeaa ja innostuvaa persoonaa, joka viihtyy ihmisten parissa ja sietää hyvin nopeasti vaihtuvia tilanteita. Työssäsi tarvitset myös hyvää englanninkielen taitoa, koska teemme päivittäin yhteistyötä kansainvälisten asiakkaidemme sekä kollegoidemme kanssa.

Me lupaamme tarjota Sinulle kaiken tukemme menestyäksesi tehtävässäsi parhaalla mahdollisella tavalla ja auttaa sinua kasvattamaan ammatillista pääomaasi. Skanssissa lähimpinä työtovereinasi työskentelevät Maarit, Jenni ja Matti, ja kokonaisuudessaan kauppakeskustiimissämme työskentelee toistakymmentä huippukollegaa. Työnantajana haluamme pitää huolta siitä, että työ- ja vapaa-aikasi on tasapainossa ja jaksamisesi huipussaan ja uskomme että joustavat työajat ja tarjoamamme edut edesauttavat viihtymistäsi työssä.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää oheisen linkin kautta viimeistään 17.01.2020 mennessä palkkatoiveineen Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Skanssin kauppakeskusjohtaja Maarit Hurme pe 10.1. klo 15-16 ja ma 13.1. klo 15-16 p. 050 563 4844