Markkinointikoordinaattori Postille!
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2021
Tässä intohimoiselle markkinoijalle ainutlaatuinen näytön paikka sisällöntuotannon parissa, Suomen johtavassa posti- ja logistiikka-alan palveluyrityksessä. Asiakasyrityksemme Posti Oy etsii riveihinsä itsenäistä, aikaansaavaa ja innostunutta can do-asenteella varusteltua Markkinointikoordinaattoria. Mikäli olet uraasi aloitteleva markkinoinnin osaaja ja valmistunut kaupalliselta alalta, ethän aikaile hakemuksen lähettämisen kanssa! Toivomme löytävämme tekijän jo ennen vappua, joten aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa.
KUVAUS
Tässä tehtävässä pääset työskentelemään monipuolisesti Postin markkinointitiimin eri juoksevien asioiden parissa. Pääsääntöisesti työtehtäväsi koostuvat verkkosivujen päivittämisestä, markkinointimateriaalien työstämisestä sekä vaihtelevista tehtävistä markkinoinnin projektien parissa. Tehtävät liittyvät vahvasti digitaaliseen markkinointiin.

Tarjoamme


* Vastuullisen ja monipuolisen työtehtävän
* Upean tilaisuuden päästä työskentelemään yhdelle Suomen suurimmista työnantajista
* Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.

TYÖNKUVA

* Verkkosivujen päivittäminen ja julkaiseminen
* Markkinointimateriaalien työstäminen
* Postin markkinointitiimiin avustaminen erilaisissa päivittäisissä juoksevissa asioissa

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva kaupallinen koulutustausta
* Vahva kiinnostus markkinointia kohtaan (erityisesti digitaalinen markkinointi)
* Työkokemusta vastaavista tehtävästä
* MS-Office osaaminen
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito
* Oma-aloitteinen ja itsenäinen työote


Eduksi näemme, jos olet aiemmin tutustunut HubSpotiin tai vastaaviin järjestelmiin, joilla hallitaan sosiaalisen median analytiikkaa tai julkaisemista.

Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian (huhtikuussa 2021)
* Kesto: 4 kuukautta, mahdollista keskustella jatkosta
* Sijainti: Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Posti Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Posti on Suomen johtava kuljetus- ja logistiikka-alan yhtiö. Heidän tehtävänään on huolehtia, että heidän asiakkaiden arki rullaa ja kaupankäynti sujuu. Postilla on yhteensä 21 000 työntekijää, jotka tekevät töitä verkkokaupan, logistiikan, rahdin ja postin palveluiden parissa yhteensä 8 maassa.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot