(Poistunut julkaisusta)

Markkinointikoordinaattori/ -päällikkö
LähiTapiola Kiinteistövarainhoito

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2019

Haemme nyt LähiTapiola Kiinteistövarainhoitoon

Markkinointikoordinaattoria/-päällikköä 

vastaamaan Kauppakeskus AINOAn markkinoinnin strategisesta suunnittelusta, ideoinnista ja käytännön operatiivisesta toteutuksesta. Vastaat oman vastuualueesi osalta kauppakeskus Ainoan brändin tunnettuuden ja kauppakeskuksen vetovoimaisuuden kasvattamisesta. Markkinointikoordinaattori/-päällikkö toimii osana kiinteistövarainhoidon vuokraus- ja tilamarkkinoinnin markkinointitiimiä. Markkinointipäällikkö raportoi annetun ohjeistuksen mukaisesti suurasiakkuuksista vastaavalle johtajalle ja operatiivisesti AINOAn kaupalliselle johtajalle.

Avaintehtäviisi kuuluu Kauppakeskus AINOAn kaikkikanavaisen markkinoinnin ja markkinointiviestinnän toimenpiteiden suunnittelu ja käytännön operatiivinen toteutus. Teet tiivistä yhteistyötä sekä AINOAn kauppakeskustiimin, vuokralaisten että kuluttaja-asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Toimit kauppakeskuksen markkinointiviestinnän vastuuhenkilönä ja vastuualueeseesi kuuluu AINOAn markkinointitoimikunnan johtaminen.

Odotamme sinulta soveltuvaa korkeakoulu- tai AMK-tutkintoa sekä kokemusta, näkemystä ja näyttöjä kauppakeskusliiketoiminnan tai kuluttajamarkkinoinnin tehtävistä. Vahva kokemus eri markkinointikanavien hyödyntämisestä on edellytys tehtävässä menestymiselle. Tehtävässä vaaditaan tiimissä työskentelyn lisäksi myös kykyä työskennellä itsenäisesti ja kehittää markkinointitoimintaa. Olet idearikas, joustava, esiintymistaitoinen, tiimihenkinen sekä järjestely- ja paineensietokykyinen. Erinomaisen suullisen ja kirjallisen suomen kielen ilmaisutaidon lisäksi englannin kielitaito on tarpeen.

Tarjoamme sinulle haastavan, vastuullisen ja itsenäisen tehtävän yhdessä Suomen suurimmista kiinteistövarainhoidon palveluja tuottavassa yrityksessä sekä ainutlaatuisen tilaisuuden olla mukana avaamassa upeaa Kauppakeskus AINOAa.

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöpäällikkö Soile Wallin arkisin klo 8-15 numerosta 050 389 2868 tai sähköpostilla soile.wallin@lahitapiola.fi. Lähetä hakemuksesi, cv:si sekä palkkatoiveesi hakulomakkeen kautta viimeistään 25.1.2019 klo 15:00.

Hakulomake täällä.