(Poistunut julkaisusta)

Markkinointikoordinaattori Oy Woikoski Ab:lle
Oy Woikoski Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.10.2019
Oy Woikoski Ab
Oy Woikoski Ab on vuonna 1882 perustettu suomalainen perheyritys. Kaasu- ja kemianteollisuuden edelläkävijänä tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisia kaasunjakelun ratkaisuja. Valmistamme ja toimitamme kaasua, kaasunjakelujärjestelmiä sekä hitsauskoneita useille teollisuuden aloille, esim. metalli- sekä elintarviketeollisuuteen. Lääketehtaana tuotamme myös lääkkeellisiä kaasuja sekä niiden jakelujärjestelmiä. Toimintamme on sertifioitua, noudatamme ISO 9001-laatujärjestelmää. Pitkäjänteinen työ, jatkuva innovaatiokyky sekä työn ja ihmisten arvostaminen ovat arvoja, joiden ansiosta Woikoski tunnetaan tänä päivänä vastuunsa kantavana yhteistyökumppanina.
Toimenkuva
Haemme nyt asiakkaallemme Oy Woikoski Ab:lle määräaikaiseen työsuhteeseen

MARKKINOINTIKOORDINAATTORIA

Tehtävässä vastaat monikanavaisen markkinoinnin suunnittelusta ja toteutuksesta yhdessä markkinointipäällikön kanssa. Työtehtäviin kuuluu mm. sisällöntuotanto painettuihin markkinointimateriaaleihin ja sosiaalisen median kanaviin sekä materiaalin suunnittelu ja taitto. Vastaat myös nettisivujen ylläpidosta, erilaisten markkinointikampanjoiden ja -projektien käytännön järjestelyistä sekä messutapahtumien toteuttamisesta.
Odotamme sinulta
Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta vastaavista tehtävistä. Hyvät graafiset taidot ja visuaalinen silmä ovat tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa välttämättömiä. Työkaluina käytössämme on uutiskirjejärjestelmiä, www-sivujen päivitystyökaluja, Adobe CC, InDesign, Photoshop ja Illustrator sekä MS Office-ohjelmat (Word, Excel ja Powerpoint), joiden sujuva osaaminen on vahvuutesi. Tehtävässä tarvitaan sujuvaa suomen kielen kirjallinen ja suullista viestintätaitoa, englannin kielen osaaminen on eduksi.

Odotamme, että henkilönä olet oma-aloitteinen, innostunut ja vastuullinen tiimipelaaja, joka pystyy viemään useat projektit yhtäaikaisesti maaliin positiivisella asenteella. Woikoskella tekemisen syke on korkealla ja tehtävä vaatii sinulta hyvää paineensietokykyä.
Muut tiedot
Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä markkinoinnin parissa monipuolisessa liiketoimintaympäristössä markkinointi- ja viestintäpäällikön työparina. Woikosken visiona on olla paras työympäristö ja yhteistyökumppani, jonka toteutumista pääset myös tässä työssä rakentamaan.

Tehtävä on perhevapaan sijaisuus, jonka kesto täsmentyy, mutta on vähintään n. vuoden verran. Tehtävään valittavan henkilön toivotaan aloittavan työssä tammikuun aikana. Jos kiinnostuit tehtävästä niin lähetäthän hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen sähköpostitse 11.11.2019 mennessä os. kirsi.lantta@vmp.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Rekrytoinnista vastaa ja lisätietoja tehtävästä antaa VMP Groupilla yrittäjä Kirsi Lantta, puh. 050 414 6369
Kesto
sijaisuus, min. noin vuosi
Lisätietoja
Kirsi Lantta, Kirsi.Lantta@vmp.fi, 050 414 6369
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 11.11.2019 mennessä.