(Poistunut julkaisusta)

Markkinointikoordinaattori / Oy Verman Ab, Kerava
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.3.2019

Verman on vuonna 1987 perustettu suomalainen perheyritys, joka markkinoi resepti- ja itsehoitolääkkeitä, ravintolisiä ja haavanhoitotarvikkeita. Toimistomme sijaitsee Keravalla hyvien kulkuyhteyksien varrella. Lisätietoja meistä ja tuotteistamme löydät osoitteesta www.verman.fi.

Etsimme osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme Keravalle kahta innovatiivista ja energistä

Markkinointikoordinaattoria

Vastaat markkinointiviestinnän suunnittelusta, toteutuksesta ja kehittämisestä yhteistyössä tuoteryhmäpäälliköiden ja tuotepäälliköiden kanssa. Tehtäviisi kuuluu sisällöntuotanto ja luova taittotyö kaikissa markkinointiviestintäkanavissa sekä internetsivujen, kuvapankin ja graafisen ilmeen ylläpito ja kehittäminen. Pidät yhteyttä mainostoimistoon, viestintätoimistoon, painotaloon ja messu-/näyttelyjärjestäjiin. Toinen markkinointikoordinaattori tulee vakituiseen työsuhteeseen ja toinen määräaikaiseen rooliin perhevapaan sijaiseksi.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. tradenomi, medianomi yms.) ja muutaman tai jo useamman vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä. Tuotat sisältöä sujuvasti ja ammattimaisesti sekä suomeksi että englanniksi. Olet luova kirjoittaja ja sinulla on vahva osaaminen kuvankäsittely- ja taitto-ohjelmista (PhotoShop, InDesign, Illustrator). Tuotat sisältöä myös digitaaliseen mediaan. Työssäsi olet yhteistyökykyinen, vastuuntuntoinen ja sinulla on hyvä paineensietokyky. Vaikka olet jo ammattilainen, kehität innokkaasti osaamistasi.

Tarjoamme monipuolisen ja nopeatempoisen toimenkuvan kasvavassa, kansainvälistyvässä suomalaisessa perheyrityksessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Marketing Coordinator Piia Taimela pe 15.3.2019 kello 9:00-11:00 ja 14:00-15:00, puh. 040 827 5398 sekä muina aikoina MPS-konsultit Nina Kalajoki, puh. 020 746 9413 ja Maija Suokas, puh. 020 746 9459 Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi, CV:si ja lyhyt portfolio työnäytteistäsi hakupainikkeen kautta 17.3.2019 mennessä.