(Poistunut julkaisusta)

Markkinointikoordinaattori, Oy Ford Ab
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2019
Oy Ford Ab etsii joukkoonsa autoalasta kiinnostunutta markkinoinnin osaajaa. Tarjoamme sinulle monipuoliset ja mielenkiintoiset työtehtävät markkinoinnin parissa kansainvälisessä yrityksessä. Pääset hyppäämään osaksi viihtyisää työyhteisöä, jossa voit kehittää omaa osaamistasi ja kasvaa markkinoinnin ja autoalan ammattilaiseksi. Jos kiinnostuit, lue lisää alta ja hae jo tänään, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttä!
KUVAUS
Tässä tehtävässä pääset tekemään markkinoinnin työtehtäviä todella monipuolisesti. Tulet muun muassa koordinoimaan useiden eri yhteistyökumppanien kanssa markkinointimateriaalien ja nettisivujen ulkoasun suhteen. Luot itse sisältöjä esimerkiksi uutiskirjeiden ja some-päivitysten muodossa niin sisäiin kuin ulkoisiinkin kanaviin. Tehtäviisi kuuluu myös esimerkiksi markkinointimateriaalin kääntämistä englannista suomeksi ja erilaisten koulutusten ja tapahtumien käytännön järjestelyjä. Digimarkkinointipuolen kasvaessa osaaminen tältä osa-alueelta katsotaan eduksi. Koska yritys on kansainvälinen, edellytämme suomen kielen taidon lisäksi sujuvaa englannin kielen taitoa.

Tarjoamme


* Kiinnostavan ja elinvoimaisen työyhteisön
* Mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä
* Monipuoliset ja vaihtelevat työtehtävät

TYÖNKUVA

* Markkinointimateriaalien tuotannon koordinointi
* Erilaisten sisältöjen tuottaminen sisäisiin ja ulkoisiin kanaviin
* Koordinointi eri yhteistyökumppanien kanssa jälkimarkkinointimateriaaleihin liittyen
* Sisäinen yhteistyö eri osastojen ja jälleenmyyjien kanssa
* Muut vastaavat työtehtävät, esim. tapahtumien tuotantoon, materiaalien kääntämiseen tai nettisivujen ulkoasuun liittyen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään sopiva korkeakoulututkinto
* Kokemusta vastaavista markkinoinnintyötehtävistä
* Hyvät Excel-taidot
* Hyviät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito
* Kiinnostus autoalalla työskentelyyn


Katsomme eduksi kokemuksen työskentelystä autoalalla, erityisesti varaosien ja auton huoltoon liittyvien tehtävien parista, tai alan termistön tuntemuksen. Myös digimarkkinoinnin ja sosiaalisen median markkinoinnin kokemus on tehtävässä eduksi.

Persoonana olet:


* Joustava ja tiimityöhenkinen
* Oma-aloitteinen ja aikaansaava työntekijä
* Rohkea, uskallat kertoa mielipiteesi


Muuta tietoa


* Aloitus: mahdollisimman pian
* Kesto: toistaiseksi voimassaoleva
* Sijainti: Vantaa
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Oy Ford Ab:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille{target="_blank"}.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Oy Ford Ab{target="_blank"} on osa kansainvälistä Ford Motor Companya, jonka palveluksessa on maailmanlaajuisesti lähes 200 000 henkilöä. Suomessa Oy Ford Ab:ssä ja Ford Creditissä työskentelee yhteensä noin seitsemänkymmentä henkilöä. Lisäksi itsenäiset Ford-liikkeet työllistävät lähes tuhat henkilöä ympäri Suomea erilaisissa tehtävissä.