(Poistunut julkaisusta)

Markkinointikoordinaattori Orionille, Espoo
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2020
Haemme Orionille markkinointikoordinaattoria huumorintajuiseen tiimiin Espooseen. Jos haaveilet urasta markkinoinnin parissa ja sinulla on osaamista digimarkkinoinnista sekä markkinoinnin analyysista, voit olla etsimämme henkilö! Voit olla urasi alkuvaiheessa tai jo enemmän kokemusta kartuttanut. Lue lisää alta!
KUVAUS
Markkinointikoordinaattorina tulet toimimaan monipuolisissa työtehtävissä digimarkkinoinnin parissa. Työ sisältää muun muassa digitaalisen markkinointisisällön tuottamista tunnettuuden edistämiseksi, verkkosivujen ylläpitoa sekä markkinoinnin tehokkuuden analysoimista. Työtehtäviisi voi sisältyä myös erilaisten markkinointikampanjoiden tai -tapahtumien koordinointia. Tulet toimimaan osana tiimiä ja tukemaan markkinointipäälliköitä, mutta taitosi toimia itsenäisesti ja oma-aloitteisesti on myös tärkeää tehtäväsäs menestymisen kannalta.

Tarjoamme


* Monipuolista työkokemusta markkinoinnin parissa
* Jalan oven väliin isoon yritykseen
* Rennon ja huumorintajuisen työyhteisön


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä{target="_blank"}.
TYÖNKUVA

* Digitaalisen sisällön luominen markkinointisuunnitelman mukaisesti
* Verkkosivujen ylläpito
* Markkinointiin ja mainontaan liittyvät analyysit
* Erilaiset markkinoinnin koordinaattorin tehtävät (esim. kampanjat, tapahtumat)

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on:


* Koulutustausta markkinoinnissa (AMK tai yliopisto)
* Kokemusta digimarkkinoinnista (Google Ads, Google Analytics)
* Kokemusta verkkosivujen ylläpidosta (Wordpress, Episerver)
* Itsenäinen ja joustava työote
* Hyvät vuorovaikutustaidot ja huumorintajua
* Sujuva suullinen ja kirjallinen suomen kielitaito


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 12kk, jatkosta mahdollista keskustella
* Sijainti: Espoo
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Orionin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille{target="_blank"}.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Orion{target="_blank"} on suomalainen lääkeyhtiö - hyvinvoinnin rakentaja, joka toimii maailmanlaajuisesti. Orion kehittää, valmistaa ja markkinoi ihmis- ja eläinlääkkeitä sekä lääkkeiden vaikuttavia aineita. Yhtiö panostaa jatkuvasti uusien lääkkeiden sekä hoitotapojen tutkimiseen ja kehittämiseen.