(Poistunut julkaisusta)

MARKKINOINTIKOORDINAATTORI, Kerava
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2019
Ab Chipsters Food Oy on horeca-asiakkaiden ja vähittäiskaupan palveleva kumppani. Meidät tunnetaan laajasta tuorekalavalikoimasta ja monipuolisista kalavalmisteista. Kalan lisäksi valikoimaamme kuuluvat liha-, hevi-, meijeri-, kananmuna- ja leipomotuotteet. Olemme osa Martin & Servera -konsernia, joka on Ruotsin johtava ravintola- ja suurkeittiöalan asiantuntija. Lue lisää: www.chipsters.fi.

 

Haemme MARKKINOINTIKOORDINAATTORIA Chipsters Foodin Keravan konttorille.

Tehtävä soveltuu graafisen alan koulutuksen saaneelle, erityisesti printtipuolen osaajalle. Tehtäviisi kuuluu mm. kuvankäsittely, esiteaineistojen taitto ja päivitys, painoaineistojen hallinta, pakkaussuunnittelu, eri painotekniikoiden lainalaisuuksien ymmärtäminen, yhteydet painotaloihin, PowerPoint-esitysten teko. Lisäksi työhön kuuluu myös muita markkinoinnin tehtäviä kuten, verkkosivujen päivitystä ja tapahtumajärjestelyihin osallistumista. Valokuvaustaidot lasketaan suureksi eduksi.

Edellytämme hakijalta aiempaa markkinoinnin kokemusta sekä seuraavien ohjelmien hallintaa: Illustrator, InDesign, Photoshop, Word, Excel, PowerPoint. Tehtävässä suoriutumisen kannalta tarvitaan äidinkielen tasoinen suomen kieli, ”arkienglanti” sekä ruotsin kielen hyvä hallinta lasketaan eduksi.

Lisäksi arvostamme vähintään perustietoja eri julkaisujärjestelmien toiminnasta (esim. Drupal, WordPress) sekä yleisimpien some-kanavien toiminnasta yritystasolla, kokemusta elintarvikealan lainalaisuuksista ja ymmärrystä B2B- ja B2C-markkinoinnin eroista.

Toivomme, että olet ulospäin suuntautuva, positiivinen tekijä. Väliaikaiseen kiireeseen suhtaudut reippaalla asenteella ja työskentelet mielelläsi osana ahkeraa tiimiämme, mutta osaat viedä työt myös itsenäisesti loppuun asti.

Tarjoamme mielenkiintoisen, itsenäisen ja haastavan työtehtävän arvostetussa elintarvikealan yrityksessä sekä ammattimaisen organisaation tuen.  

Kiinnostuitko? Hae tehtävää osoitteessa www.manpower.fi. Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoivomuksella mahdollisimman nopeasti, viimeistään 31.5.2019. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Suvi Väänänen, suvi.vaananen@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä. Vuosittain rekrytoimme yli kolme miljoonaa ihmistä vakinaisiin ja määräaikaisiin tehtäviin ja tarjoamme kattavia henkilöstöalan palveluja. Manpowerilla on yli 3500 toimistoa 80 maassa. Suomessa palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Olemme asiantuntijasi muuttuvassa työmaailmassa. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.