(Poistunut julkaisusta)

Markkinointikoordinaattori, Hiihtokeskus Iso-Syöte Oy
Hiihtokeskus Iso-Syöte Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2019

Haemme tunturimaisemissa ja rinteissä viihtyvää markkinointialan osaajaa Hiihtokeskus Iso-Syötteelle!

Oletko oma-aloitteinen, digiorientoitunut ja palveluhenkinen tiimipelaaja, joka haluaa olla rakentamassa hiihtokeskuksemme ja digihotellimme markkinointia?

Iso-Syöte on oululaisen Terentjeffin perheen omistama hiihtokeskus, johon kuuluu myös hiihtokeskuksen yhteydessä oleva uusi Huoneistohotelli Kide. Haemme tiiviiseen porukkaamme markkinoinnin moniosaajaa, jolla on halua ja intoa lähteä kehittämään suomen eteläisimmän tunturin markkinointia. Toimistomme sijaitsee Oulun keskustassa.

Tarkemmin vastuullasi on:

 • Markkinointisuunnitelman laatiminen ja seuranta budjetin mukaisesti
 • Sisällöntuotanto somekanaviin ja nettisivuille suomen- ja englannin kielellä
 • Somekanavat: Fb, Instagram, Linkedin, Youtube, Twitter, Snapchat. Kanavien päivittäinen ylläpito, kampanjasuunnittelu ja maksetun markkinoinnin koordinoiminen.
 • Digimarkkinointi: mm. Adwords, Display ja edellä mainitut somekanavat.
 • Nettisivujemme ylläpito (Wordpress & koodiviidakko) + näiden SEO & SEM
 • Markkinointikampanjoiden ja –projektien käytännön järjestelyt
 • Hiihtokeskuksen tapahtumien koordinointi ja järjestäminen yhdessä muun tiimin kanssa
 • Yhteistyö markkinointi- ja viestintätoimistojen kanssa

Lisäksi osaamisesi mukaan:

 • Paikka yrityksen ohjausryhmässä
 • Medianäyttöjen ja infonäyttöjen hallinnointi
 • Sisäinen tiedottaminen sekä lehdistötiedotteet

Toivomme sinulta:

Suomen sekä englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista sekä ajokorttia. Toivomme, että olet projektinhallintataitoinen markkinoinnin osaaja, ja kykenet viemään useat yhtäaikaiset projektit maaliin positiivisella asenteellasi. Tehtävä on itsenäinen, joten omatoimisuus, työhön tarttuva hands-on asenne sekä rohkeus esittää omia ideoitasi ovat tarpeen. Arvostamme myös hyvää paineensietokykyä sekä halua oppia uutta. Visuaalinen silmä on tarpeen ja graafinen osaaminen on plussaa (graafinen materiaali tilataan pääasiassa kumppanilta).

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän, jossa pääset todella vaikuttamaan Iso-Syötteen tulevaisuuteen ja näkemään ideasi käytännössä. Tarjoamme sinulle myös hiihtokeskusedut, mukavat työkaverit, kilpailukykyisen palkan vakavaraisessa perheyrityksessä sekä omistajaperheen tuen tehtävässä onnistumiseen.

Työ on täysipäiväinen ja määräaikainen äitiysloman sijaisuus, jossa on mahdollisuus myös vakituiseen työsuhteeseen. Toimistomme sijaitsee Oulussa, mutta vierailet tietysti säännöllisesti myös paikan päällä tunturissa (majoitus järjestyy tarvittaessa). Toivomme, että pystyt aloittamaan tehtävässä viimeistään tammikuussa, jotta ehdit saada perehdytyksen tehtävään nykyiseltä työntekijältä.

Mikäli tunnet kuuluvasi meidän tekevään joukkoomme, jätäthän hakemuksesi ja mahdolliset työnäytteesi viivyttelemättä Baronan hakujärjestelmään, koska paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä! Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti.

Lisätietoja tehtävästä antavat palvelupäällikkö Jyry Lehtoniemi, +358 50 4131220 tai senior konsultti Susanna Pohjanen +358 50 5265446, etunimi.sukunimi@barona.fi.