(Poistunut julkaisusta)

Markkinointikoordinaattori, Europcar
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2021
Etsimme asiakkaallemme Europcarille markkinointikoordinaattoria! Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä monipuolisissa työtehtävissä digitaalisen markkinoinnin suunnittelun, koordinoinnin ja kehittämisen parissa osana kokenutta ja omistautunutta tiimiä. Hae tehtävää jo tänään, sillä aloitamme haastattelut heti sopivien henkilöiden haettua paikkaa!
KUVAUS
Markkinointikoordinaattorina olet yhdessä myynnin ja markkinoinnin kanssa vastuussa brändin tunnettuuden ja myynnin kasvattamisesta Suomessa sekä B2C- että B2B-kentässä. Monipuoliseen työnkuvaasi kuuluu markkinoinnin suunnittelu (pääpainona digitaalinen markkinointi), koordinointi ja kehittäminen. Työskentelet läheisessä yhteistyössä sekä ulkoisten että sisäisten kumppanien kanssa ja toimit muun muassa yhteyshenkilönä eri toimijoiden välillä. Työ vaatii itsenäistä ja vastuullista työotetta.

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Markkinoinnin suunnittelu (pääpaino digitaalisessa markkinoinnissa)
* Markkinoinin koordinointi ja kehittäminen
* Yhteistyö sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Emme odota sinun vielä olevan valmis markkinoinnin asiantuntija - voit olla joko urasi alkuvaiheessa tai jo kokeneempi markkinoija - ennen kaikkea etsimme innokkuutta kehittää itseäsi ja oppia! Et pelkää tarttua uusiin ja vaihteleviin työtehtäviin, vaan suhtaudut niihin ennakkoluulottomalla ja positiivisella hands on -asenteella. Toivomme sinun olevan työotteeltasi itsenäinen, organisointikykyinen ja aikaansaava tiimipelaaja, jolta ei puutu rohkeutta tuoda esille uusia kehitysideoita.

Odotamme sinulta


* Tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa esimerkiksi markkinoinnin opintojen parista
* Aiempaa työkokemusta markkinoinnista
* Erinomaisia MS Office -taitoja
* Erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa suullisesti ja kirjallisesti


Katsomme eduksesi


* SEO, SEM, Display ja Google Analytics -osaamisen
* Kokemuksen verkkosivujen kehittämisestä ja ylläpidosta
* Kokemuksen verkkosivujen julkaisujärjestelmien hallinnasta
* eCommerce kokemuksen
* Strategisen työskentelyn budjetoinnin ja vuosisuunnittelun parissa
* Vahvat verkostot eri markkinointialan toimijoihin


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 31.12.2022 asti
* Sijainti: Vantaa
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Europcar on Suomen suurin autovuokraamo, joka tarjoaa laadukkaita liikkumisratkaisuja kaikkiin tarpeisiin koko Suomen alueella. Europcarin palveluista löytyvät joustavat ratkaisut, olipa liikkumistarpeesi päiviä, kuukausia tai vaikkapa vuosia. Laajasta noin 3000 henkilö- ja hyötyajoneuvon kalustosta löytyvät perinteisten ajoneuvojen lisäksi sähkö- sekä hybridiautoja. Suomessa asiakkaita palvelee noin 200 europcarilaista.

Europcar Suomi on osa kansainvälistä Europcar Mobility Group -yhtiötä, joka on listattu Euronext Pariisi -pörssissä. Europcar Mobility Group toimii yli 140 maassa ja palvelee 9,5 miljoonaa asiakasta. Yhtiö työllistää kansainvälisesti yli 10 000 työntekijää.