(Poistunut julkaisusta)

Markkinointikoordinaattori Barona Logistiikan letkeään porukkaan
Barona Logistiikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.4.2018

Etsitkö vastuullista markkinointipestiä, jossa näet nopeasti oman työsi tuloksen ja sinulla on vapaus kokeilla uutta? Tule osaksi mahtavaa porukkaa, jossa puhalletaan yhteen hiileen ja tartutaan isoihinkin haasteisiin.

Etsimme markkinointikoordinaattoria Barona Logistiikalle noin vuoden pituiseen vanhempainvapaan sijaisuuteen. Barona Logistiikka on sisälogistiikan palveluratkaisuihin erikoistunut yritys, joka työllistää vuosittain yli 3000 työntekijää logistiikan alan tehtäviin. Samalla kun tulet osaksi Barona Logistiikan ylpeitä rivejä, tulet osaksi Baronan yhteisöä: olemme Suomen johtavin henkilöstöpalveluyritys ja rohkea työelämän asiantuntija. Voit siis olla varma, että tulet saamaan uusia ideoita, ajatuksia ja apua rekrytoinnin ja HR-alan huippuammattilaisilta.

Työssä päätavoitteesi on suunnitella erottuvaa ja kohderyhmälle sopivaa Barona Logistiikan markkinointia. Sinun tulisi ottaa haltuun kaksi isoa, kiinnostavaa kohderyhmää: sekä työnhakijat että yritysasiakkaamme ja tuottaa heille kohdistettua markkinointia.

Älä huoli - et tee sitä yksin. Olet logistiikkatoimialan ainoa markkinointiosaaja, mutta tukenasi on koko logistiikan tiimi ja voit sparrata sisältöjä esimerkiksi myyjien ja sisälogistiikan asiantuntijatiimin kanssa. Lisäksi tulitukenasi on Baronan kaikki markkinoinnin asiantuntijat, joiden kanssa lyötte viisaat päänne yhteen vähintään kerran viikossa.

Sisältösuunittelmia ja somemainontaa

Kun olet työviikon alussa, maanantaiaamuna hörpännyt aamukahvistasi huikan ja kuullut pari huonoa vitsiä kollegalta, voit kääriä hihasi. Työtehtäviäsi markkinointikoordinaattorina ovat:

  • Barona Logistiikan markkinoinnin & sisältösuunnitelmien ideointi ja suunnittelu isossa kuvassa
  • Työnhakijamäärien mittaaminen, ylläpito ja kasvattaminen
  • Konkreettiset rekrytointimarkkinoinnin toimenpiteet: voit esimerkiksi ideoida blogitekstin, FB-liven, kampanjasivuston tai videoita, joissa kerrotaan avoimista työtehtävistä. Voisit olla kirjoittanut tämän työpaikkailmoituksen!
  • Inbound-markkinoinnin suunnittelu: ideoit ja toteutat esimerkiksi webinaareja ja blogitekstejä B2B-asiakkaita kiinnostavista aiheista.
  • Somemainonnan teko ja mainosten kohdennukset – joskin voit kokeilla mitä tahansa mainontaa, jonka koet järkeväksi
  • Muokkaat kuvia ja bannereita Photoshopilla

Pääset siis laittamaan sekä pääsi että kätesi töihin - markkinoinnissamme ihmiset tekevät sekä luovaa ja lennokasta suunnittelutyötä että usein myös itse toteuttavat ideoitaan.

Markkinointikoordinaattorina sinulla tulisi olla jo kokemusta ja näkemystä somemainonnasta sekä mielikuvitusta, kuvankäsittelytaitoa ja analyyttista silmää. Kaiken muun voi oppia. Työ on sen verran itsenäistä, että sinulla kannattaa olla taitoa tarttua töihin ja tehdä aloitteita. Baronalla kunkin omat henkilökohtaiset vahvuudet myös hyödynnetään; jos olet vaikkapa aivan haka valokuvaamaan ja nautit siitä, niin voit olla varma, että kollegasi nappaa sinut kuvaajaksi tapahtumaan jos toiseenkin.

Työyhteisö on lämmin, vauhdikas ja värikäs: Barona Logistiikalla on sekä rääväsuita että hiljaisempia heppuja. Tiimi toimii kitkatta ja suunnittelee paljon asioita yhdessä. Jos et vielä tunne laisinkaan logistiikka-alaa, saat arvokasta tuntemusta siitä, sillä tiimisi koostuu sisälogistiikan ammattilaisista.

Teet töitä kokoaikaisesti pääosin Tikkurilan Dixistä ja kun kalenteriisi passaa, voit tehdä töitä myös Helsingin keskustassa, Töölönlahdenkadulla, jossa istuu muu markkinointi. Itsestään selvänä etuna tulee myös mahdollisuus etätöihin. Baronalla vallitsee "vapauden ja vastuun kulttuuri" eli perääsi ei vahdita; tärkeintä on, että työt tulee tehtyä. Yksi tulee töihin aamukuudelta, toinen kymppiä hipoen.

Tarjoamme sinulle äärimmäisen kannustavan porukan, jossa voit haastaa itsesi ja oppia uutta. Saat selkeän oman markkinointitonttisi ja sen lisäksi vaikutat Suomen johtavan henkilöstöpalvelualan yrityksen markkinointiin.

Vaikka tehtävä on kokoaikainen äitiysvapaasijaisuus ja jatkoa emme pysty vielä lupaamaan, mutta vahvasti kasvava Baronan yritysyhteisö voi avata ovia moniin mahdollisuuksiin.

Työ alkaa touko-kesäkuun vaihteessa. Jätä siis hakemuksesi ja palkkatoiveesi meille pikimmiten!

Lisätietoa saa sähköpostitse tai puhelimitse. Soittoajat:

  • 23.4. klo 13-14
  • 24.4. klo 10-11
  • 4.5. klo 10-11