(Poistunut julkaisusta)

Markkinointikoordinaattori (B. Braun Medical Oy), Helsinki
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. 


Etsimme nyt asiakasyrityksellemme B. Braun Medical Oy:lle markkinointikoordinaattoria määräaikaiseen työsuhteeseen (sairaslomasijaisuus). 


Markkinointikoordinaattori toimii myynnin ja markkinoinnin tukena sekä tuottaa viestintää ja kommunikointia osaston tarpeisiin. Työtehtäviin kuuluu mm. markkinointimateriaalin laatiminen, katalogien/ esitteiden käännöstyöt (englanti-suomi), tapahtumien ja matkojen järjestely sekä tuotenäytteiden lähettäminen asiakkaille ja edustajille. Lisäksi tarjousliitteiden kuten esitteiden yms. toimittaminen, kampanjoiden suunnittelu ja ideointi muun tiimin kanssa sekä messuilla ja näyttelyissä avustaminen tarpeen mukaan kuuluvat työnkuvaasi. 

Työ voi satunnaisesti sisältää matkustamista, jos on esimerkiksi näyttelyitä, missä tarvitaan apua. Luottamuksellisten henkilötietojen käsittelyn vuoksi on salassapitovelvollisuus. Työaika on 5 päivää viikossa, yhteensä 37,5h. Tehtävä on määräaikainen sairaslomasijaisuus, alustava kesto 6 viikkoa (mahdollisuus pidempään, jos muutoksia sijaisuuden tarpeessa). 


Toivomme hakijoilta:


- Korkeakoulutuspohjaiset opinnot (kandi/maisteri)

- Markkinoinnin ja/tai viestinnän opinnoista on hyötyä, mutta ei välttämätöntä

- ATK-järjestelmien puolelta: InDesign, Microsoft Office, Photoshop, Reddot, SAP, Salesforce 


Etsimämme työntekijä on huolellinen ja tarkka sekä hallitsee ajankäytön hallinnan ja suunnittelu puolen. Lisäksi järjestelmällisyys, selkeä kommunikointi sekä hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot ovat toivottavia ominaisuuksia.


Paikka on auki heti, eli työ alkaa, kun sopiva henkilö on löytynyt!

Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden henkilöstökonsultti Heidi Yrjä (0505988460).

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Työsuhde tulee olemaan henkilöstönvuokrauksen kautta.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.