(Poistunut julkaisusta)

Markkinointikoordinaattori / Avant Tecno Oy, Ylöjärvi
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2019


Avant Tecno Oy on suomalainen kansainvälisesti toimiva ja menestyvä perheyritys, joka innovatiivisilla tuotteillaan on monitoimikuormaajien globaali markkinajohtaja. Viime vuonna liikevaihtomme oli yli 125 M€, josta viennin osuus on 80 %. Yrityksemme kasvu ja kansainvälisyys on huomioitu monin tavoin, mm. Tasavallan Presidentin kansainvälistymispalkinnolla. Avant Group -konserniin kuuluu Avant Tecno Oy:n lisäksi Leguan Lifts Oy sekä omat myyntiyhtiömme USA:ssa, Englannissa ja Saksassa. 

Haemme markkinointitiimimme vahvistukseksi innostunutta ja aktiivista

Markkinointikoordinaattoria

kehittämään markkinointiamme yhdessä oman markkinointitiimimme ja -kumppaneidemme kanssa. Ensisijaisiin työtehtäviisi kuuluvat digimarkkinoinnin ja SoMe-strategian suunnittelu, toteutus, seuranta ja raportointi. Tehtävänäsi on tuottaa monipuolista sisältöä erilaisiin viestintä- ja markkinointikanaviin suomeksi ja englanniksi, muu kielitaito katsotaan toki eduksi! Tuet omalla panoksellasi erityisesti myyntiä ja toimit joustavasti yhteistyössä asiakkaidemme, jälleenmyyjiemme sekä ulkopuolisten kumppaneidemme kanssa.

Meillä menestyminen edellyttää kokonaisuuksien hahmottamista, hyviä tiimityöskentelytaitoja ja "kyllä onnistuu" -asennetta; otat kopin tehtävästä kuin tehtävästä. Lisäksi työ vaatii innostusta ja kiinnostusta koneita ja niiden käyttöympäristöjä kohtaan. Omakohtainen kokemus koneiden käytöstä on sinulle eduksi etkä epäröi hypätä tarpeen vaatiessa kuljettajan paikalle.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, mielellään muutaman vuoden kokemusta ja näyttöä hyvin suoritetuista markkinoinnin tehtävistä. Työssäsi tulet käyttämään ohjelmia, kuten Adobe Photoshop, Indesign ja Googlen työkaluja. Seuraamme ja mittaamme markkinoinnin toimivuutta ja onnistumista, joten ymmärrys niin konversioista kuin analytiikastakin on tarpeen. Jos vielä ekstrana hallitset valo- ja videokuvauksen ja/tai videoiden editoinnin, olisi se erinomainen lisä osaamiseesi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn hyvässä porukassa, kasvavassa suomalaisessa perheyrityksessä, joka on alansa markkinajohtaja ja edelläkävijä. Meillä pääset tekemään töitä vahvan brändin ja asiakkaiden arvostaman tuotteen kanssa. Työtä on paljon, joten sinulla on mahdollisuus kehittää itseäsi ja yritystämme monenlaisten tehtävien parissa.

Nappaa Avantia ratista ja lähde tekemään kanssamme vahvaa kasvua!

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Hanna Nyqvist puh. 020 746 9421 to 17.1. ja ti 22.1. klo 14–15. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV:si hakupainikkeen kautta 23.1.2019 mennessä.