Markkinointijohtaja
JKMM Arkkitehdit

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.7.2020

JKMM Arkkitehdit on yksi Suomen menestyneimmistä arkkitehti- ja sisustusarkkitehtitoimistoista. Me työskentelemme kannustavassa ja tasa-arvoisessa ilmapiirissä, uskallamme raivata tilaa ennakkoluulottomuudelle, pyrimme kehittymään jatkuvasti, kuljemme suunnannäyttäjänä kestävän kehityksen mukaisissa suunnitteluratkaisuissa ja taistelemme onnellisempien tilojen puolesta. 

Haluamme menestyksemme jatkuvan kotimaassa, mutta ottaa myös seuraavan askeleen kansainvälisille areenoille. Etsimme kokenutta ja taitavaa markkinoinnin osaajaa auttamaan meitä pääsemään tavoitteisiimme.


OLETKO SINÄ ETSIMÄMME MARKKINOINTIJOHTAJA?

Markkinointijohtajana vastaat markkinoinnin johtamisesta strategiamme ja sinulle asetettujen tavoitteiden mukaisesti. Keskeisimpiä tavoitteitasi on JKMM Arkkitehtien ja JKMM Interiorsin brändien tunnettuuden ja arvostuksen kasvattaminen niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin. 

Sinulla on tärkeä rooli uusasiakashankinnan sekä asiakkuuksien hallinnan tukena. Olet mukana tunnistamassa potentiaalisia asiakkaita globaalisti ja autat meitä luomaan strategiamme mukaisia kumppanuuksia. 

Vastaat markkinointistrategian kokonaissuunnittelusta ja ohjaat sen toteuttamista käytännössä. Johdat viestintään osallistuvaa henkilöstöämme. Vastaat markkinointibudjetin laatimisesta ja raportoit sen toteutumisesta toimitusjohtajalle. Lisäksi koordinoit brändiimme, näkyvyyteemme ja viestintäämme liittyviä hankintoja. Osallistut toisinaan myös suoraan työnhankintaan toimitusjohtajan, osakkaiden tai avainasiakasvastaaviemme kanssa.

JKMM:llä teet tiivistä yhteistyötä toimitusjohtajan ja viestintään osallistuvan henkilöstömme kanssa. Työskentelet osana johtoryhmää omistajaosakkaidemme kanssa ja johdat markkinoinnin ohjausryhmää.

Menestyminen markkinointijohtajana vaatii erinomaisia ihmissuhde- ja viestintätaitoja, vankkaa strategista osaamista globaalilla design-kentällä, sekä käsitystä suunnittelupalveluista liiketoimintana. 

Katsomme eduksi aiemman menestyksen johtotehtävissä, kokemukset kansainvälisistä tehtävistä ja matalahierarkkisista asiantuntijaorganisaatioista. Arvostamme kirkasta näkemystä perinteisten ja digitaalisten viestintäkanavien ja sosiaalisen median roolista ja potentiaalista eri asiakasryhmien tavoittamisessa eri puolilla maailmaa.

Persoonaltasi kuvastat JKMM:n arvomaailmaa - olet toisia arvostava, avoin ja dynaaminen tiimipelaaja. Viihdyt ihmisten kanssa ja nautit verkostoitumisesta. Ennen kaikkea olet rohkea, energinen ja aikaansaava ammattilainen ja haluat olla mukana viemässä suomalaista huippudesignia kanssamme maailmalle. 

Hae vaativaan, mutta taatusti antoisaan ja ainutlaatuiseen tehtävään viimeistään 23.08.2020 mennessä lähettämällä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen samppa.lappalainen@jkmm.fi otsikolla ”Markkinointijohtaja”. 

Lisätietoja tehtävästä saa soittamalla 10.8.-21.8.2020 arkisin klo 16-18 välillä toimitusjohtaja Samppa Lappalaiselle (p.050 364 5787). Lue lisää meistä: www.jkmm.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot