(Poistunut julkaisusta)

MARKKINOINTIJOHTAJA
Puuilo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Oletko kuullut Puuilosta? Yllätytkö, jos kerromme olevamme Suomen eniten kasvava ja kannattavin diy- ja käyttötavaroita myyvä kauppaketju? Nyt etsimme uutta markkinointijohtajaa tekemään meistä vielä tunnetumman ja mielenkiintoisemman ostospaikan.

Ne, jotka tuntevat Puuilon ja käyvät meillä ostoksilla, tulevat uudestaankin. Puuilon konsepti ja valikoima poikkeavat ja yllättävät positiivisesti. Asiakkaamme ovat fiksuja suomalaisia, joiden arkea pyrimme parhaamme mukaan elämään ja hengittämään pystyäksemme tuomaan valikoimiimme juuri heidän tarvitsemiaan tuotteita. Laaja tuotevalikoimamme kattaa muun muassa rakennustarvikkeet, työkalut, autotarvikkeet, puutarhatarvikkeet, lemmikkiruuat ja -tarvikkeet sekä laajan valikoiman taloustavaroita. Olemme onnistuneesti palvelleet erityisesti omakotiasujia, remontoijia ja pienyrityksiä sekä lemmikinomistajia ja ratsastajia kohta neljän vuosikymmenen ajan. Matkamme alkoi maakuntia kiertävistä pienrautatavaroita myyvistä kauppa-autoista ja tänä päivänä palvelemme asiakkaitamme 27 myymälässä sekä verkkokaupassa.

Muun muassa näitä edellä mainittuja asioita toivoisimme uuden markkinointijohtajamme huomioivan brändimme kehittämisessä ja tunnettuuspotentiaalimme hyödyntämisessä. Mutta brändityö ei suinkaan ole ainoa asia mihin sinua tarvitsemme. Lisäksi vastaat nimittäin seuraavista tehtävistä:

- Markkinointi- ja viestintästrategian luominen sekä toteuttaminen
- Markkinointibudjetin ja –suunnitelman laatiminen vuosittain
- Yhteistyö mediapartnerien kanssa
- Markkinointitiimin johtaminen ja kehittäminen
- Verkkokaupan design ja sen kaupallisuuden kehittäminen 
- Myymälöiden yleisilmeestä ja yhdenmukaisuudesta vastaaminen yhdessä myyntijohdon kanssa
- Printtimainonnan yleisilme ja niiden tuotteistusten koordinointi
- Päivittäisten markkinointitoimenpiteiden seuranta ja valvominen, mm. lehtien valmistuminen ja jakelu, markkinoinnin vaikutukset ja tehokkuus jne. 
- Päivittäinen yhteistyö kaikkien Puuilon organisaatioiden kanssa, etenkin osto ja verkkokauppa 

Menestyäksesi tehtävässä sinun tulee aidosti ymmärtää sekä nykyisen että tulevan asiakaskuntamme tarpeita ja kiinnostuksen kohteita. Ehkä olet itsekin joskus rakentanut tai remontoinut jotain. Sinulla on kokemusta markkinoinnin tehtävistä vähittäiskaupan alalla ja tehtävään soveltuva koulutus. Ymmärrät suorajakeluiden merkityksen entistä vahvemmin digitalisoituvassa maailmassa, mutta osaat toki hyödyntää myös verkkokaupan ja digimarkkinoinnin tuomia mahdollisuuksia. Osaat toimia perheyhtiökulttuurissa johtoryhmän jäsenenä ja pienen tiimin esimiehenä olet helposti lähestyttävä sekä yhteistyökykyinen johtaja. 

Me Puuilossa tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä mukaan kehittämään kasvavaa ja vakavaraista vähittäiskauppaa Suomessa. Pääset osaksi Puuilon johtoryhmää ja markkinointia tekemässä kanssasi on osaava kolmen hengen tiimi. Henkilökuntamme on hyvin sitoutunutta ja motivoitunutta.

Heräsikö kiinnostuksesi? Lisätietoja tehtävästä antavat Mercuri Urvalissa Jesse Kannosto, puh. 040 561 2572 sekä Sanja Hovilainen, puh. 040 754 8107. Voit jättää hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään su 19.1. osoitteessa www.mercuriurval.fi viitenumerolla FI-14729.